Terug naar alle nieuwsberichten

On demand kenniswebinar: Virtueel trainen van kritische processen in de control room

8 februari 2021

Op 28 januari jl. hebben VSTEP en INTER het kenniswebinar “Virtueel trainen van kritische processen in de control room’ georganiseerd. 

Lees meer over dit bericht

Deelnemers zijn meegenomen in het verhaal waarom virtueel trainen in een simulatiewereld zo belangrijk is voor operators in een control room. De control room binnen een organisatie is een dynamische en kritische omgeving waarin op de juiste manier gehandeld moet worden. Vaak is de operator de eerste die een kritische verandering signaleert en als eerste actie onderneemt. Je wilt natuurlijk dat operators juist en direct handelen tijdens kritische situaties.

Voor geïnteresseerde die het webinar hebben gemist of graag nog een keer terug willen kijken is deze nu on demand beschikbaar gesteld via onderstaande button. 

On demand webinar


Tije Vos (VSTEP) en Kars Marcelis (INTER) staan uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of te sparren over de mogelijkheden die er zijn voor jouw organisatie.

Interesse of graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met Kars Marcelis.

Neem contact op 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager