Terug naar alle nieuwsberichten

Online event: Learning Technology Trends

19 oktober 2021

Discover how you can enhance & transform digital learning experiences.

Het is misschien wel de grootste uitdaging bij het ondersteunen van online leren: het ontwerpen van een leerervaring die hetzelfde effect hebben als het fysiek leren. Studenten in een klaslokaal zien de docent, hun dia's, whiteboards en zelfs live demonstraties. Hoe kun jij ervoor zorgen dat studenten die online leren dezelfde verheven ervaring krijgen?

Ervaar een virtual classroom en laat je meenemen in technologische trends in het onderwijs. 

Op 11 november organiseren wij samen met X2O Media een unieke online ervaring. Tijdens dit event nemen wij jou mee in de verschillende technologieën die zijn verworven in het digitale leren. Met speciale gasten die hun ervaringen in het onderwijs en in organisaties met ons delen.  Ben jij erbij? 

Lees meer over dit bericht

Hét online event waar alles in het teken staat van digitaal leren

Doe mee aan dit unieke gratis evenement, waar we van onze gastsprekers zullen horen hoe het gebruik van technologie de digitale leeruitkomsten voor onderwijzers en organisaties kan transformeren. 

Manolo Almagro van Q Division zal inzicht geven in de nieuwste technologische trends voor onderwijs, met name de convergentie van digitale en fysieke ervaringen.

Daarnaast gaat Nancy Jansen van INTER jullie meenemen naar de uitdagingen die digitaal leren met zich meebrengen, hoe de onderwijzers dit ervaren en de tips die deze onderwijzers meegeven aan Nancy.  

Tot slot, horen we van Austen Smart, mede-oprichter en CEO van FutureDJs & Virtuoso over hun verbazingwekkende reis naar digitaal leren, hoe het hun bedrijf heeft getransformeerd en uiteindelijk ook de toekomst van muziekonderwijs. Plekken zijn beperkt dus registreer vandaag!

Meld je aan voor het ‘’Learning Technology Trends'' event
Discover how you can enhance & transform digital learning experiences. 
Meld je aan voor dit leerzame event. Leer van de ervaringen die de sprekers hebben meegemaakt en de ontwikkelingen die ze hebben door moeten lopen. Met tot slot een Q&A waar je jouw vragen persoonlijk aan de sprekers mag stellen. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.  

Aanmelden


Sessies 

  • 14:00 - 14:05 - Je wordt welkom geheten door onze host Jason Shave van X2O Media.
  • 14:05 - 14:25 - Tech trends overview - Manolo Almagro van Q Division.
  • 14:25 - 14:35 - De belangrijke zaken die docenten meemaken in een online leeromgeving, door Nancy Jansen, INTER.
  • 14:35 - 15:00 - Austen Smart, Virtuoso neemt je mee met zijn ervaringen in het omarmen van het digitale leren.
  • 15:05 - 15:15 - Q&A.

Wie zijn onze sprekers?

Manolo Almagro, Q Division 
Manolo Almagro is de managing partner van Q division, dit is een team met transformatieve technologieconsultants die klanten helpen met; digitale transformatiediensten, cross-industrie innovatie, fysieke retail en commerciële strategieën. Hij heeft al 25 jaar ervaring in tranformatieve technologie en is een veelgevraagd spreker. Hij deelt zijn branche overschrijdende kennis in opkomende trends voor internationale conferenties als CES, NRF, Avation World, Infocomm en het P2Px GSM’s Mobile World Congress als materiedeskundige. Hij is benoemd als uitvinder van het digital signage software patent #6038545, daarnaast werd hij door AVIXA erkend als een inaugurele Emerging Trend Fellow.   

Nancy Jansen, INTER 
Nancy Jansen is Account Manager bij INTER, haar focusmarkt is het onderwijs. Met haar achtergrond in jeugd en ontwikkeling in de psychologie in combinatie met haar ervaringen in de AV-oplossingen is ze perfect voor deze job. Ze begrijpt de challenges die het onderwijs heeft en daarnaast kan ze je de beste oplossing bieden als het gaat om een AV-oplossing in deze markt.  

Austen Smart, FutureDJs/Virtuoso 
Austen Smart is de medeoprichter en CEO van FutureDJs & Virtuoso. Na enkele Jaren in de onderwijs industrie richtte hij in 2017 samen met Scott Smart FutureDJs op om muziekonderwijs op scholen te veranderen. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een toonaangevende stem in de muziek ed-tech ruimte. Hij leidt de marketing-, HR- en investeringsstrategie en heeft daarvoor al meer dan 2 miljoen aan kapitaal opgehaald aan investeringen en subsidies om de visie van Smart brother's aan te drijven om ’s werelds toonaangevende muziekeducatiebedrijf te worden. Daarnaast is hij ook de stem van Virtuoso en heeft hij artiesten als Carl Cox, Becky Hill, Ghetts, Goldie, Tiffany Calver en Fatbot Slim geïnterviewd.  

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager