Terug naar alle nieuwsberichten

Ontdek de ware experience live!

29 mei 2020

Stel je eens voor.... 

Stel je voor dat je tijdens het werken in een crisissituatie beland. Je moet snel handelen, want er heeft iets verschrikkelijks plaatsgevonden. Iets waarvan je hoopte dat het nooit zou gebeuren. Deze procedure heb je heel vaak geoefend, maar nu moet je het in het echt toepassen. Je moet helder blijven nadenken en rustig blijven. Op basis van informatie snel de juiste keuzes maken. Het gaat om leven en dood. 

Hoe handel jij? Blijf je alert of wordt je alert gehouden? Hoe houdt je contact met andere schakels en betrokkenen? Hoe zeker is je informatie voorziening en hoe filter je in nood dat wat je moet weten?

Lees meer over dit bericht

Experience our Experience

INTER presenteert de "ware experience". Een film waarin wij de bezoeker meenemen in de wereld waarin kritische processen, mens en techniek tezamen een belangrijke rol spelen. Vooral indien elke seconden telt. Aan dit technische hoogstandje heeft INTER de afgelopen tijd hard gewerkt. Door Corona konden we helaas geen mensen ontvangen in ons Experience Center, maar nu heten wij onze relaties weer van harte welkom bij INTER!

De ware experience 
In een marktoverschrijdende verhaallijn laten we zien hoe INTER ervoor kan zorgen dat gebruikers de juiste beslissingen nemen door de presentatie van de juiste informatie. Vooral in geval van nood moet de communicatie en beeldoverdracht vlekkeloos verlopen. Instanties moeten goed op elkaar ingespeeld zijn en techniek speelt daar een belangrijke rol in. Een film die dit verhaal ondersteunt en de kijker een duidelijk beeld geeft wat wij allemaal kunnen bieden en hoe dit met elkaar in verband staat.

Ketenoverschrijdend
Het is eigenlijk in de gehele keten waarin wij onze relaties binnen kritische markten van oplossingen voorzien. Stiekem zijn wij vanaf het begin betrokken en sluiten wij de keten ook weer af. Al onze oplossingen zijn op vele plekken in te zetten en dat maakt ons werkveld zo breed. Tijdens de “ware experience” laten wij een hele keten van begin tot eind zien. Daar kunnen onze sales medewerkers je alles over vertellen.

Benieuwd naar deze beleving? Wil je je zintuigen laten prikkelen? Laat je verrassen én inspireren. Deze ware experience is een echte belevenis! En die wil je uiteraard niet missen. Bekijk hier de teaser. Bezoek ons Experience Center INTER-X en ontdek de hele experience. We laten je zien welke technieken in diverse markten de kritische processen ondersteunen. Uiteraard houden wij rekening met de Corona-regels en zorgen wij voor een veilig bezoek op 1,5 meter afstand. 

Maak een afspraak

INTER-X Experience Center

Het nieuwe Experience Center INTER-X in Duiven heeft in 2019 zijn deuren officieel geopend. Iedereen is van harte welkom om één op één de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen te ervaren. Het Experience Center dient tevens als vergaderlocatie-en trainingsfaciliteit met moderne presentatie-en videoconference mogelijkheden voor partners, relaties en derden. Meer weten over INTER-X?

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager