Terug naar alle nieuwsberichten

Ook eRIC 2022 gaat door en wij zijn er bij!

7 april 2022

Wat fijn dat ook de Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement en Crisisbeheersing (eRIC) 2022 weer door kan gaan. INTER is samen met Meldkamerplein aanwezig en hoopt ook jou op 18 & 19 mei, locatie vliegveld Twenthe, tegen te komen. 

Lees meer over dit bericht

Met ruim 50 jaar ervaring en een ontelbaar aantal succesvol afgeronde projecten is INTER een absolute key-player op het gebied van AV/IT integratie in o.a. primair kritische processen. Ons team van professionals blinken uit in het bedenken van verrassende oplossingen waar visualisatie, communicatie en bediening samenkomen. Waarbij procesoptimalisatie voor de opdrachtgever centraal staat. En dit doen wij ook met Meldkamerplein, alleen dan net een beetje anders. Hier delen wij onze kennis en innovaties. Daarnaast vinden wij het fijn om met vele van jullie kennis te maken, zonder dat er direct een commercieel belang aanhangt. 

De kernwaarden van INTER zijn verrassend, daadkrachtig en verbindend. Deze waarden ervaart INTER ook bij Meldkamerplein. Thijs Holten, Business Team Manager Security & Intelligence: "Dit maakt samenwerken niet alleen succesvol, maar ook nog eens erg leuk. Meldkamerplein is in mijn optiek een mooie samenstelling van door passie gedreven organisaties die allen vanuit hun eigen expertise actief zijn in het meldkamerdomein. Complementair aan elkaars kennis en kunde zodat we, in combinatie met een groot scala aan partners, onafhankelijk, neutraal en gericht kunnen informeren en adviseren in meldkamer-vraagstukken. Middels workshops, kennissessies, (mini)webinars en vele overige manieren komen we in contact met de markt en visa versa. Wat speelt er in de markt? Waar gaat het naar toe? Welke (technische) ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten, etc. In verbinding staan met de markt is voor ons allen cruciaal om antwoorden te kunnen geven op de uitdagingen van nu en de toekomst."

Tijdens de Expo geeft INTER diverse demonstraties en presentaties, laten wij oplossingen zien voor de verschillende (meldkamer)domeinen. Onze technische oplossingen waarmee video(bronnen), audio- en bediening worden samengebracht naar de werkplek en overzicht-displays om direct een compleet beeld te hebben van de (kritische) situatie.

Vragen of interesse in wat INTER voor jouw organisatie kan bieden? Thijs Holten helpt je graag verder.

Lijkt het jou leuk om eRIC 2022 te bezoeken? Meld je dan gratis aan. Wij zien je graag op 18 & 19 mei op vliegveld Twenthe.

Meld je aan! Thijs Holten 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager