Terug naar alle nieuwsberichten

ORflow modulair: "Go with the flow"

1 maart 2019

Op de komende Zorg & ICT beurs van 12 t/m 14 maart vertellen wij je graag meer over de nieuwe modulaire opzet van ORflow, hét proces- en informatiemanagementsysteem voor op de operatiekamer. ORflow ondersteunt het OK-team bij hun workflow in iedere fase van het operatieproces. De nieuwe modulaire opbouw zorgt ervoor, dat ORflow mee kan groeien met de wensen en behoeften van de organisatie. Kortom een oplossing voor de toekomst!

Lees meer over dit bericht

Of je nu een klein, middel of groot ziekenhuis bent, met een kleine of grote behoefte aan digitalisering en één of meerdere koppelingen wenst. Vanwege de schaalbaarheid kunnen modules eenvoudig toegevoegd of weggelaten worden.

Nieuwsgierig? We nemen je mee in de groeimogelijkheden van ORflow en tonen enkele variaties op de komende Zorg & ICT beurs op 12, 13 en 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs op onze stand Nr 10.B006 en ervaar zelf wat er allemaal mogelijk is! Meld je via de volgende link aan voor een gratis ticket: registreer hierKijk voor meer informatie over de beurs op www.zorg-en-ict.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager