Terug naar alle nieuwsberichten

Overzicht in de operatiekamer

27 februari 2020

Verschillende informatiestromingen kunnen zorgen voor onrust en onduidelijkheid. Dat is op iedere werkplek, dus ook op de operatiekamer (OK). Dé werkplek waar artsen en het medische team zich dagelijks bevinden. Een werkplek die zeer complex is en waar je absoluut de juiste keuzes moet maken. Het gaat tenslotte om leven en dood.

Lees meer over dit bericht

ORflow zorgt ervoor dat jullie fijn je werk kunnen doen zonder je zorgen te hoeven maken of de juiste informatie beschikbaar is op het moment dat jij het nodig hebt. ORflow doorloopt met jou de operatiefases met behulp van digitale checklists. Handmatige acties tot het minimum beperken? ORflow is hét systeem die jullie werkproces maximaal ondersteunt met centrale informatievoorziening, in de communicatieoverdracht en bijvoorbeeld via alerts vraagt om extra oplettendheid. Voor meer informatie neem contact op met INTER, wij helpen je graag verder! 

Neem contact op met INTER

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager