Terug naar alle nieuwsberichten

Piëtte Hoogendoorn gaat haar grenzen verleggen als International Sales Manager bij INTER

7 mei 2019

Per 1 januari 2019 is Piëtte Hoogendoorn benoemd tot International Sales Manager voor INTER wereldwijd. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het onderhouden en opstarten van relaties met systeemintegratoren die onze proces- en informatiemanagementsystemen, zoals bijvoorbeeld ORflow en ATLAS, gaan implementeren bij bedrijven wereldwijd.

Lees meer over dit bericht

Piëtte is de afgelopen jaren zelf verantwoordelijk geweest voor het uitrollen van dergelijke trajecten in de Nederlandse medische markt. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het bezoeken van nieuwe relaties en het realiseren van business development binnen de Nederlandse markt.  

Piëtte Hoogendoorn motiveert haar keuze voor deze nieuwe uitdaging als volgt: “Ik verheug mij erop onze internationale tak te lanceren. We hebben geweldige partners en er liggen al interessante projecten in het vooruitzicht.” Wil je meer lezen over wat Piëtte gaat doen voor systeemintegratoren wereldwijd? Dan verwijzen we je graag door naar het blog wat zij bijhoudt over haar ervaringen.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager