Terug naar alle nieuwsberichten

Probeer Barco ClickShare nu een maand gratis op proef

18 oktober 2021

Herken jij dit? Je bent goed voorbereid voor een vergadering of een presentatie en je wilt het zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Vaak maak je mee dat de verbinding of aansluiting naar het scherm niet meewerkt. Zoiets kan de start van de vergadering enorm verstoren en neemt veel tijd in beslag. Wij weten hoe vervelend dit kan zijn, ook weten we dat Hybride werken de nieuwe manier van werken is en draadloos verbinding met collega’s van essentiële belang is. Hier hebben wij de oplossing voor, benieuwd wat dit is?

Lees meer over dit bericht

Bij INTER voorzien wij klanten graag met oplossingen om het werken gemakkelijk, efficiënt en professioneel te maken. Clickshare is een draadloze presentatie- en vergadertechnologie waarmee je op een eenvoudige en natuurlijke manier kan communiceren. Op het moment dat je er mee werkt, kan je niet meer voorstellen om het niet meer te gebruiken. De videoconferenties worden naar een geheel nieuw niveau getild en het is gemakkelijk, eenvoudig en draadloos te gebruiken. ClickShare werkt naadloos met Microsoft Teams, Zoom en Webex. Waardoor het Hybride werken wordt vergemakkelijkt.

Bring you own device
Talloze verschillende mogelijkheden met éénzelfde doel: Gemakkelijk en snel een vergadering kunnen opstarten op een professionele en gebruiksvriendelijke wijze. Met de verschillende opties die ClickShare te bieden heeft is bedrading verleden tijd. Draadloos presenteren met het BYOD (Bring your own device) principe. De videoconference cliënt is je laptop of tablet en zo ben je niet meer verbonden aan één systeem. Daarnaast kunnen meerdere deelnemers tegelijk met hun eigen device content delen. 

De gebruiksvriendelijkheid van ClickShare maakt het enorm fijn werken, terwijl anderen nog bezig zijn met ouderwetse bedradingen en usb sticks, ben jij met één druk op ClickShare button verbonden met de vergaderruimte en/of deel jij je presentatie automatisch op het grote scherm. Tevens is de camera van je laptop en de camera van het systeem verbonden tijdens de vergadering en kan je zelf kiezen welke jij in beeld wilt hebben. Verder is het mogelijk om screen mirroring te gebruiken met Airplay, Google Cast, Miracast en meer. Hierdoor kan je gemakkelijk informatie delen in de vergaderruimte. Naast het gebruiksgemak van ClickShare, is de installatie nog eenvoudiger. Plug je ClickShare button in je device en je bent ready to go. 

Bring your own Meeting
Beter hybride vergaderen doe je met de Barco ClickShare Conference. Met deze draadloze conferentie technologie kunnen teamleden op kantoor binnen elkele seconden verbinding maken en inhoud delen met deelnemers aan externe vergaderingen. Met de Barco ClickShare Conference en het gebruik van het BYOM (Bring Your Own Meeting) principe zorg je voor de  essentiële  bouwstenen voor het hybride vergaderen. 

Wat is Barco Clickshare conference precies? Kijk hier de video.

Alle voordelen op een rij
ClickShare maakt draadloos vergaderen mogelijk. Door de BYOD hoef jij niet meer te rekenen op de juiste bedradingen op de werkvloer. ClickShare is voorzien van een zakelijke uitstraling, waar jij goed voor de dag kan komen en interesse zal wekken bij klanten en partners. In de afgelopen 2 jaar hebben we gemerkt hoe belangrijk connectiviteit kan zijn, vooral als het werken op afstand een norm wordt. Door ClickShare ben jij altijd makkelijk en goed verbonden met alle collega’s. Niet te vergeten, ClickShare is een ISO 27001-gecetrificeerd voor zijn algemene beveiligingsbeheer waardoor de privacy en beveiliging van jouw werk gewaarborgd kunnen worden. 

Vraag de proefperiode aan via onderstaande button:

Proefperiode ClickShare

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager