Terug naar alle nieuwsberichten

Review Zorg & ICT 2019

2 april 2019

Van 12 – 14 maart hebben wij met veel plezier vele relaties mogen ontvangen op onze stand op de Zorg&ICT beurs in Utrecht. Wij danken diegenen die ons en partner Videobutler op onze stand 10.B006 in Utrecht bezocht hebben en wij hopen dat je tijdens dit bezoek een goede indruk hebt gekregen van de ontwikkelingen waar we mee bezig zijn, van ons team en onze oplossingen.

Lees meer over dit bericht

Show highlights
Op de beurs toonden wij je de laatste innovaties op het gebied van zorgeloos multidisciplinair overleg (MDO) in samenwerking met onze partner Videobutler, onze nieuwe modulaire opzet van ORflow voor de operatiekamer en ons nieuwe concept voor de spoedeisende hulp ERflow:

Ervaar nu zelf
Was je niet in de gelegenheid om onze stand te bezoeken of wil je de mogelijkheden van ORflow en ERflow nogmaals ervaren? Dat kan door een persoonlijke of online demo aan te vragen. Je kan vervolgens op je gemak de mogelijkheden van ORflow en ERflow ervaren. 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager