Terug naar alle nieuwsberichten

Save the Date - De mogelijkheden van hybride en blended learning

29 juni 2022

Urenlang in hoorcolleges zitten en aantekeningen maken van een stroom aan informatie. Een bekend fenomeen voor veel studenten. Past deze ‘traditionele’ manier van onderwijs nog wel in een wereld vol digitalisering? Leert de huidige generatie studenten, die opgevoed zijn met technologie, niet beter met een onderwijsvorm die hen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen?  

Lees meer over dit bericht

Op donderdag 6 oktober organiseren wij tussen 13.00 uur en 18.00 uur een kennisevent over de mogelijkheden van hybride en blended learning. Het event vindt plaats bij INTER in Duiven en is interessant voor onderwijskundigen van hogescholen en universiteiten.  


De mogelijkheden van hybride en blended learning 

De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen in onderwijsland in een stroomversnelling terechtgekomen. Hybride en Blended Learning zijn niet meer weg te denken binnen het huidige onderwijs. Over het toepassen van deze onderwijsvormen zijn de meningen verdeeld. Tijdens het kennisevent vertellen onderwijsexperts over de mogelijkheden van hybride en blended learning en blikken we vooruit naar de toekomst van het onderwijs. Ook brengen wij graag onderwijskundigen bij elkaar om kennis te delen en te sparren over de ontwikkelingen binnen het onderwijs. Houd jij 6 oktober alvast vrij in je agenda?  

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager