Terug naar alle nieuwsberichten

SendCloud | Zoom Room

13 augustus 2019

Internationaal naadloos communiceren & samenwerken - #Video is the New Voice!

Wat doe je als je een webshop runt en het verzendproces een blok aan het been is? Zoeken naar een oplossing! En die vind je bij SendCloud | Europa’s #1 Verzendplatform – professioneel & modern Softwarebedrijf 2019.

“Onze missie is het taboe doorbreken dat verzenden een hassle is. En je het niet kunt inzetten als een marketinginstrument, waarin je de klant van jouw webshop kunt meenemen in de gehele reis naar het pakketje op de mat”, spreekt Roland Jansen, Partner Manager Benelux, enthousiast uit.

Lees meer over dit bericht

Wij werken met veel internationale collega’s en willen graag persoonlijk contact met elkaar houden. Onze Zoom Room is een super oplossing om heel snel naadloos samen te werken. Nu kunnen we snel, makkelijk en persoonlijk schakelen met onze Internationale partners en klanten.

Video zorgt voor hogere betrokkenheid, sterkere relaties én stelt je in staat sneller besluiten te kunnen nemen. 

Benieuwd hoe SendCloud, voorzien van advies en complete systeem integratie door INTER, als Softwarebedrijf 2019 communiceert? Ontdek het in deze video referentiecase!

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager