Terug naar alle nieuwsberichten

Slim en effectief communicatie afhandelen tijdens uw kritische processen

14 juni 2018

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling is cruciaal in kritische processen. Gebrekkige communicatie leidt tot inefficiëntie, waardoor het afhandelen van processen in het gedrang komt. Het is normaal dat verschillende communicatiestromen door elkaar heen lopen. Door communicatiestromen op een juiste manier te organiseren behouden gebruikers overzicht. ATLAS draagt bij aan een positieve afhandeling van de communicatiestromen en zorgt ervoor dat alle communicatiesystemen binnen handbereik zijn.

Lees meer over dit bericht

Met ATLAS hebben gebruikers niet langer verschillende communicatiemiddelen op de werkplek staan, maar enkel één touch applicatie. Het afhandelen van de gesprekken wordt gedaan met één headset, hoorn en/of voetpedaal. Hierdoor zijn operators in staat gesprekken snel af te handelen. Door de overzichtelijke wachtrij in ATLAS is het mogelijk om gesprekken met prioriteit snel te beantwoorden.

Integratie mogelijkheden
ATLAS integreert verschillende telefooncentrales, intercominstallaties en portofooninstallaties. Het integreren van telefonie systemen gebeurt op basis van SIP, dit is een protocol voor IP-telefoonsignalen, wat ook gebruikt wordt voor het opzetten van VOIP-gesprekken. Doorgaans koppelen wij telefooncentrales van Mitel, Avaya en Cisco. Ook integraties met Zoom en Skype for Business zijn mogelijk. De portofooninstallaties kunnen digitaal en analoge gekoppeld worden. Intercom kan worden geïntegreerd met alle bekende intercomsystemen waaronder Commend, Neumann en Stentofon.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager