Terug naar alle nieuwsberichten

Stage lopen bij INTER is gaaf!

11 februari 2020

Stage lopen bij INTER is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook heel erg gaaf!
Casper liep bij ons stage op de software afdeling en heeft wel degelijk iets betekend voor onze organisatie. Wil jij weten hoe Casper deze periode heeft ervaren en wat hij heeft gebouwd? Lees dan mee….

Lees meer over dit bericht

September 2018, …
…was de maand waarin Casper zijn eerste INTER stappen heeft gezet.
Nu, 2 jaar later en aan het einde van zijn periode vroegen we Casper hoe hij zijn stageperiode heeft ervaren. Wij hopen positief, toch Casper?

Waarom INTER?
Op de vraag wat er nou voor zorgde dat hij bij INTER zijn stageperiode wilde volgen antwoordt hij kort en stellig “Coole projecten”.

Stageopdracht
Zijn opdracht was het ontwikkelen van een systeem voor het aansturen van camera’s en overig apparatuur op een voertuig. Zo kreeg hij de verantwoordelijkheid om een functioneel ontwerp te maken, de wensen van de klant te behartigen en dit zelf te ontwikkelen. Uiteraard met de hulp van de nodige collega’s.
Zijn project is een dusdanig succes geworden dat het nu in het werkveld wordt gebruikt door onze klanten.

“Het voelt ook echt als mijn project, dat het een succes is maakt het alleen maar mooier”.

Van stage naar werk
Na zijn stageperiode heeft Casper een werkplek aangeboden gekregen om naast zijn school 1 dag in de week bij INTER te blijven werken. Na 1 jaar op deze manier bij INTER te hebben gewerkt werd het tijd om zijn afstudeeropdracht aan te gaan. Casper gaat afstuderen bij ALTAN in Apeldoorn waar hij via een afstand sensor een object en de ruimte om het object heen gaat bepalen. Casper gaat er ook deze keer helemaal voor.

“Gaaf project, ik hoop dat het weer een succes gaat worden en ik een verschil kan maken”.

Grootste leermoment?
Wanneer hij terugkijkt op de periode bij INTER merkt Casper dat hij veel heeft moeten leren in het communiceren. Klantcontact en alle verwachtingen goed vastleggen blijken essentieel te zijn in zijn werk.

“Ik wil INTER graag bedanken voor het vertrouwen en vrijheid die ze me geven, je bent nieuw maar je krijgt veel verantwoordelijkheid”.

Succes Casper! INTER gaat je missen.

Stageplek nodig? 
Wil jij net als Casper zo'n mooi project opleveren? Bekijk dan onze vacature pagina voor stageplekken. Staat de vacature waar je naar op zoek bent er niet tussen, wacht dan niet langer en stuur een open sollicitatie. Wie weet zien wij jou binnenkort bij INTER. 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager