Terug naar alle nieuwsberichten

Vergaderen als een service

3 september 2019

Heb je een wisselende of groeiende vergaderbehoefte, en wil je je vergaderruimten vernieuwen en deze op de eigentijdse behoefte van gebruikers laten aansluiten? Dan is het concept ‘As a Service’ voor jouw vergaderwens een perfect alternatief! Je kunt hiermee flexibel, altijd up-to-date en zorgeloos vergaderen – voor een vast bedrag per maand.

Lees meer over dit bericht

Herken je de vergader hassle?
Je kent ze wel de vergaderruimten waarvan je eigenlijk al lang weet dat je er iets aan moet doen. Of beter gezegd al had moeten doen. Een wirwar van kabels, beeldschermen die steeds uitvallen of van slechte kwaliteit zijn, en irritant waardeloos geluid. Nog maar niet te spreken over de onduidelijke  – zelfs vaak ontbrekende -  instructie van de aangeschafte dure high-end video conference opstelling. Dat wordt weer puzzelen, ja toch?

Vergaderfrustraties alom. Een groot gemis is ook het eenvoudig inzicht krijgen in de beschikbaarheid en gebruik van de ruimten. Grote ruimten worden voor te kleine groepen gereserveerd of andersom. Het is nog vervelender wanneer de gemaakte reservering niet (tijdig) geannuleerd wordt. Wij zien bij grote organisaties waar frequent vergaderd wordt, dat er behoefte is op houding en gedrag te kunnen sturen voor het reserveren en optimaal gebruik van de vergaderruimten. Hoogste tijd voor een stap naar nieuwe technologieën, supergebruiksvriendelijke hardware en toepassingen.

It takes two to tango
Dan komt de praktijk om de hoek kijken. Wat heb je al in huis en wat is er nodig om de perfecte vergaderplek te creëren. Hoe future proof zijn de keuzes die ik nu maak? Voor welke vergadering kies je welke oplossing? En wat willen de gebruikers? Keuze stress!

Wanneer je niet beschikt over de juiste infrastructuur, hardware, forward expertise of het budget om zelf de zakelijke meeting rooms te faciliteren is het concept vergaderen 'As a Service’ de ideale oplossing voor jouw organisatie. INTER richt de vergaderruimte in, voorziet in preventief onderhoud, begeleid de eindgebruikers naar ‘happy users’ en met online support zorgt INTER ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op perfecte eigentijdse vergaderplekken.

Ook kun je aanvullende services zoals online video en collaboration toepassingen, ondersteuning bij het organiseren van (studio) webinars, persoonlijke begeleiding & aanwezigheid bij events afnemen. Een populaire optie is 'vergadering On Demand' op basis van video conferencing inzetten. Wij regelen dat jouw video vergadering perfect loopt, vanaf de boeking tot de vergadering.

Ons vertrekpunt is samen. Met onze hand-in-hand begeleiding heb je weinig tijd nodig de nieuwe vergaderruimten eigen te maken, daarna kun je zelfstandig aan de slag met de nieuwe vergaderoplossing. We houden geregeld vinger aan de pols zodat we samen de gewenste vergader scenario’s blijven volgen en indien nodig bijstellen. Je wint tijd, geld en vergaderen wordt makkelijk en leuk!

Start met vergaderen ‘As a Service’
Op deze manier is vergaderen voor jouw organisatie flexibel en heb je een up-to-date en feilloos werkende oplossingen tot je beschikking wanneer je dat wilt. Wanneer je gebruik maakt van onze video en webinar services of kiest voor een compleet ingerichte eigen vergaderruimte oplossing op basis van ons 'As a Service' aanbod profiteer je van de volgende voordelen:

  • Geen hoge investering bij aanschaf
  • Een risico- en kostenbesparende optie
  • Altijd beschikbaar en werkend
  • Focus je op het primair proces
  • Onderhoud, service en beheer goed geregeld
  • Uitbreiden en integreren naar wens
  • Eenvoudig schaalbaar

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag jouw specifieke wensen en behoeften. Samen bepalen we welk 'As a Service' gebruikersconcept past bij jullie situatie.

Benieuwd? 
Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard ben je ook van harte welkom een kijkje te komen nemen naar onze oplossingen in ons nieuwe Experience Center, dat vanaf eind september 2019 geopend is.

Contact opnemen!

 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager