Terug naar alle nieuwsberichten

Waar houd jij jouw volgende vergadering/training?

11 november 2021

Heb jij binnenkort een vergadering of een training op de planning staan en ben jij nog opzoek naar een geschikte locatie? Wellicht is onze Experience Center INTER-X dé locatie. INTER-X is van alle gemakken en nieuwste technieken voorzien. Kan niet iedereen fysiek aanwezig zijn? Geen probleem, INTER-X biedt de mogelijkheid ook deze mensen online deel te laten nemen. Al met al een unieke locatie waar jij als partner of relatie gebruik van mag maken.

Lees meer over dit bericht

Een plek om te verbinden en inspiratie op te doen 

In 2019 opende wij de deuren van het Experience Center INTER-X in Duiven. Iets waar wij vandaag de dag nog altijd ontzettend trots op zijn. INTER-X is gericht op het verbinden van mensen. Deze ruimte neemt bezoekers mee in de totaalbeleving waarin beeld, geluid en data naadloos als één geheel zijn verbonden. Samen met onze technologiepartners en relaties blijven wij innoveren. Dit leidt tot verrassende effecten, die we toepassen om onze klanten van betere en slimmere oplossingen te voorzien.

Een unieke hightech locatie met een bijzonder inkijkje in kritische processen 

Onze Experience Center is een unieke locatie waar bezoekers een ware Experience kunnen ervaren in de wereld waar kritische processen, mens en techniek een belangrijke rol spelen. Onze ruimtes zijn uitgerust met de modernste audiovisuele technologieën, ondersteund door technische experts. Wij verwelkomen dan ook iedereen om ons te bezoeken en de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen te ervaren, van gedachtes te wisselen en zich te laten inspireren. INTER-X is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk evenement, training, presentatie of vergadering die jij organiseert een groot succes wordt.

Wat is er te zien/ te beleven?

Je waant je in een wereld waar kritische processen een belangrijke rol spelen, denk aan control rooms, crisisruimte, de operatiekamer. Ruimtes waarin beeld, geluid en techniek een belangrijke rol spelen. In het Experience Center van INTER komt het samen. We nemen je mee in een beleving, een reis door markten met kritische processen en hiermee inspireren we je hopelijk om samen bij te dragen aan een veiligere wereld, de zorg te verbeteren en alle communicatie en gegevensuitwisseling te stroomlijnen die daarmee samenhangt.

Vergaderfaciliteiten bij INTER-X 

De ruimte heeft een bezoekers capaciteit van circa 50-125 sta plekken en 22 zitplekken en de mogelijkheid tot online deelname voor de mensen die er niet fysiek bij kunnen zijn. Een INTER medewerker zal iedereen van harte welkom heten en jullie meenemen in de prachtige ruimte INTER-X. Naast het welkomstwoordje is het uiteraard mogelijk gebruik te maken van onze parkeergelegenheden, koffie/lunch, rondleiding en een specialist die uitleg kan geven over onze systemen en de techniek erachter. Heb jij nog speciale wensen? Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat INTER voor jullie kan betekenen. Ben jij partner of een relatie dan bieden wij in overleg het Experience center kosteloos ter beschikking.

Veiligheid voorop
Uiteraard houden wij rekening met de Corona-regels en doen wij er alles aan om een veilig bezoek op 1,5 meter afstand mogelijk te maken. INTER biedt namelijk meerdere ruimtes, waar je als bedrijf -in kleinere en grotere setting-, maar ook heel goed één op één op 1,5 meter veilig gebruik kunt maken van ons Experience Center met moderne vergaderfaciliteiten. Na gebruik worden alle ruimtes schoongemaakt. Al onze relaties zijn van harte welkom om de nieuwste software en geïntegreerde AV/IT oplossingen te ervaren. Maak snel een afspraak met ons sales team en bezoek ons Experience Center.

 INTER-X Leaflet  Afspraak maken

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager