Terug naar alle nieuwsberichten

Waar staat INTER voor

20 januari 2021

Al meer dan 50 jaar is INTER actief op de markt. Eerst als AV-distributeur en vervolgens doorgegroeid tot systemintegrator en IT/ procesconsultant. Naast alle activiteiten binnen onze landgrenzen gaat INTER verder. INTER is onder andere actief in omliggende landen en heeft ambities het werkgebied nog verder uit te breiden. De oplossingen van INTER zijn betrouwbaar en stabiel, wat uiteraard noodzakelijk is in de kritische omgevingen waar INTER actief is. Naast het leveren van oplossingen is INTER ook hét verlengstuk van de serviceorganisatie van de klant. INTER begeleidt relaties niet alleen intensief in het voortraject, tijdens projectrealisatie, maar ook na oplevering. INTER staat voor de klant en vele partners klaar om samen mooie resultaten te boeken. INTER staat voor kennis, ervaring en innovatie, maar wij doen dit samen en niet alleen.

Lees meer over dit bericht

Onze kennis
De medewerkers van INTER staan bekend om hun specialistische kennis, creativiteit en behulpzaamheid om samen met onze relaties te werken aan, en te zorgen voor, de beste oplossingen. Oplossingen waarmee INTER de relaties helpt een volgende stap te zetten, door workflows te verbeteren en processen te optimaliseren. Wij merken vaak dat relaties de behoefte hebben om te sparren over vraagstukken die hen bezighouden. Wij streven ernaar langdurige relaties met onze relaties op te bouwen. Zo weten we precies wat we aan elkaar hebben, wat er speelt bij onze relaties en hoe we elkaar het beste kunnen helpen. Wij staan open voor lastige vraagstukken en als dat buiten onze kennis treedt, durven wij vragen te stellen aan onze partners en fabrikanten.
Naast dat wij graag meedenken in oplossingen organiseren wij ook trainingen. Onze INTER Academy biedt trainingen aan onze eigen medewerkers, maar ook aan onze relaties. Wij delen graag onze kennis.

Innovatie
INTER treedt op als ontwikkelpartner voor klanten, partners en fabrikanten. Onze oplossingen worden dan ook continue doorontwikkeld op basis van de feedback van onze klanten. Onze eigen in-house product- en softwareontwikkeling kijkt naar nieuwe ontwikkelingen die hét verschil maken in het dagelijkse leven van het operationele team. Met oplossingen van INTER is het team verzekerd van continue uitbreiding van functionaliteiten om te voldoen aan toekomstige verwachtingen binnen de markt.

Onze solution architecten zijn de technische grondleggers achter onze projecten. Tezamen met onze eigen softwareorganisatie beschikken zij over vergaande proces- en algemene systeemkennis: echte AV/IT allrounders. Standaard bieden wij geen maatwerk, maar wel klantgerichte oplossingen, toegespitst en aansluitend op de werkprocessen van de relatie. Samen met de klant brengen we deze aspecten in kaart en voeren we waar nodig aanpassingen door. Uiteindelijk moet de oplossing het werkproces namelijk perfect ondersteunen.

Ervaring
Onze gespecialiseerde projectteams zijn elk in nichemarkten actief. Hierdoor hebben zij veel specifieke marktkennis verworven om projecten van begin tot eind goed te begeleiden. Dankzij onze jarenlange ervaring is ook service verlenen binnen kritische omgevingen gesneden koek voor INTER. Met een groot aantal projecten in heel België, Duitsland en Nederland heeft INTER bewezen zowel in binnen- als buitenland een betrouwbare partner voor projectrealisaties te zijn.

Onze kernwaardes
De afgelopen 50 jaar is wel gebleken dat INTER echt een hechte familie is, een familiebedrijf. Zo werken er medewerkers die al meer dan 30 jaar in dienst zijn en hebben we bestaande relaties waarmee we ook ver het verleden in gaan. INTER staat voor verbindend. Durven is ook zo’n woord wat bij INTER past. Wij noemen het zelf daadkrachtig. Wij durven anders te zijn dan anderen. Wij durven risico’s te nemen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De keuzes die wij maken zijn vooruitstrevend. Door onze doenersmentaliteit leren wij en boeken wij succes. Onze aanpak, uitvoering en oplossingen worden dan ook als verrassend ervaren. Waar de ander stopt gaan wij verder. Wij zijn altijd opzoek naar betere en slimmere oplossingen voor onze relaties. Wij kijken verder dan alleen vandaag, wij zijn zeer toekomstgericht en continu bezig met het verbeteren van onze oplossingen in techniek en duurzaamheid van onze producten. 

Met dit alles willen wij aantrekkingskracht creëren bij onze (potentiële) relaties, partners en natuurlijk medewerkers. Onze kernwaarden zorgen ervoor dat medewerkers graag voor INTER werken, partners graag met INTER samenwerken en relaties graag zaken met ons doen. 

What you see is what you get
Wij doen ons niet anders voor dan wie wij zijn. Dat maakt ons een betrouwbare partij om mee te werken. Wij durven fouten te maken om hier uiteindelijk weer van te leren, onszelf te verbeteren en nieuwe successen te boeken. Daarnaast werken wij graag samen. Binnen INTER staan onze deuren altijd open voor wijze raad, advies, om te sparren, te overleggen of even een geintje uit te halen. Plezier hebben op de werkvloer is belangrijk en resulteert in lange relaties. Maar dat niet alleen ook staan onze deuren en lijnen altijd open voor (potentiële) relaties. Geen vraag of probleem is voor ons te gek. Met ons advies en de behoefte van de relatie komen we samen tot de juiste oplossing. Let’s build together.

Vragen? Neem dan contact op met INTER, wij helpen je graag verder!

Neem contact op met INTER

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager