Terug naar alle nieuwsberichten

We hebben geboortenieuws!

4 maart 2019

Het proces- en informatiemanagementsysteem ORflow krijgt namelijk een zusje! De naam verklappen we alvast: ERflow. ERflow is het proces- en informatiemanagementsysteem voor op de spoedeisende hulp (SEH) oftewel Emergency Room. Want we merken dat ook daar behoefte is aan digitale ondersteuning. Niet alleen voor het personeel op de spoedeisende hulp, maar ook ten gunste van een goede overdracht tussen ambulancepersoneel en SEH-team. ERflow helpt het SEH-team met een betere procesbeheersing en zorgt voor een goede informatieoverdracht. Geen overbodige luxe in kritische situaties. 

Lees meer over dit bericht

Hoe werkt het? Het ambulance team zorgt voor digitale invulling van de standaard SBAR checklist en belangrijke vitale gegevens. De afdeling spoedeisende hulp kan deze gegevens real-time inzien. Alle informatie wordt overzichtelijk in één oogopslag weergegeven in ERflow. Eventueel aangevuld met statusinzichten en live beelden vanuit de ambulance. Nadat de patiënt is overgedragen start de afdeling spoedeisende hulp met hun procedure. Gedurende de procedure ondersteunt ERflow het SEH-team door het digitaal doorlopen van de standaard fases zoals time-out, overdracht, behandeling en sign-out.

Kortom: dankzij ERflow is het SEH-team al vóór binnenkomst van de patiënt op de hoogte van bijvoorbeeld de vitale gegevens en kan het team adequate voorbereidingen treffen voordat ze beginnen met hun procedure. Omdat alle betrokkenen beschikken over dezelfde actuele informatie verloopt de informatieoverdracht effectief en efficiënt.

Benieuwd? Op de komende Zorg & ICT beurs van 12 t/m 14 maart geven we alvast een sneakpreview! Graag nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan onze stand Nr 10.B006 voor het bijwonen van onze ERflow demo. Meld je via de volgende link aan voor een gratis ticket: Ticket Aanvragen

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.zorg-en-ict.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager