Terug naar alle nieuwsberichten

Wees files de baas

9 maart 2020

Je denkt waarschijnlijk wat heeft INTER nou met files te maken. Meer dan je op voorhand zult denken. De drukte op de wegen, misschien heb jij er ook wel dagelijks last van. Prettig is het niet, want je bent meestal onderweg met een doel en wilt graag op tijd komen. Te laat komen is een no-go en de afspraak verzetten is geen oplossing. Daarnaast werken we steeds meer thuis, maar de vergaderingen gaan gewoon door. Qua planning is het bijna onmogelijk om iedereen op het juiste moment binnen te hebben. De oplossing is simpel. 

Lees meer over dit bericht

Thuiswerken is het nieuwe werken. Daarbij wil je wél het contact met je collega’s graag behouden en vergaderingen kunnen bijwonen. Zeker als je internationaal werkzaam bent. Dat is niet het enige. Klanten bezoeken kost vaak veel reistijd, zeker wanneer de files weer records behalen. Zonde van je tijd. Het is dan ook steeds populairder aan het worden om presentaties op afstand te geven. Via Videobutler of Zoom de klant een "bezoekje" brengen, dit is echt de tijd van nu. 

INTER weet dus wel raad met de files, wij houden er tenslotte van om problemen op te lossen. 

Wat dacht je van een vergaderruimte zo optimaal mogelijk inrichten dat het videobellen met een klant vlekkenloos verloopt of een Huddle space met de juiste software om aan de slag te kunnen? De keuze is reuze, daarom kijken wij graag samen welke oplossing het beste bij jullie als organisatie past.  

Nieuwsgierig geworden? Lees ook "Het vergaderen van nu!" en neem contact op met INTER, wij helpen je graag verder! 

Neem contact op met INTER

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager