Terug naar alle nieuwsberichten

Welkom nieuwe collega’s!

18 januari 2023

INTER is het jaar goed gestart met een aantal nieuwe medewerkers. Nieuwe energie, frisse kijk op de organisatie en allemaal met hun eigen specialiteiten. We gaan samen mooie (nieuwe) stappen zetten. Uiteraard stellen wij ze graag even aan je voor. Maak kennis met Lynn, Jeffrey, Joëlla, Thomas, Marco, Erik en Caroline.

Lees meer over dit bericht

Lynn van Haagen

Lynn is 21 jaar oud en woonachtig in Wehl. Op haar 20ste studeerde zij af als verpleegkundige en werkte na haar studie als verpleegkundig triagist. Ze besloot na anderhalf jaar de zorg uit te gaan en zich om te laten scholen. Dit jaar is ze dan ook gestart met haar Hbo-opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht en werkt ze naast haar studie bij INTER als Customer Care medewerker. Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Lynn welkom bij INTER!

Jeffrey Heister

Jeffrey, woonachtig in Ulft, heeft zich ook toegevoegd aan het Customer Care team. Met zijn 3 jaar ervaring in de ICT heeft hij al enige achtergrond op technisch vlak. Naast het werken bij INTER volgt hij ook de deeltijdstudie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen het Customer Care team zal hij zich bezighouden met het schrijven van offertes en het implementeren van verbetervoostellen binnen de interne processen. Daarnaast richt hij zich op de commerciële kansen voor het team om zo samen te groeien. Welkom Jeffrey!

Joëlla Broek

Joëlla, 31 jaar en woonachtig in Duiven, is 10 jaar geleden voor de liefde deze kant op gekomen. Ze groeide op in Den Haag en belandde in het oosten van het land. Thuis is het altijd een gezellige boel met haar twee kids, hond en man. Ons Security & Intelligence team heeft haar mogen verwelkomen als Customer Support medewerker. Haar carrière begon bij een slagerij en ging vanaf daar door naar een kantoorbaan bij een dakdekkersbedrijf. Vorig jaar zocht ze naar een nieuwe uitdaging en kwam zo bij INTER terecht. Joëlla veel plezier en succes met je nieuwe job!

Thomas Weekhout

Thomas woont al zijn hele leven in Doesburg, dus kent deze omgeving goed. Wij hebben Thomas mogen verwelkomen als onze nieuwe ICT medewerker. Daarmee bestaat ons ICT team nu uit twee personen. INTER is blij met zijn komst en door zijn eerdere ervaring als ICT medewerker zien wij dat ook helemaal goedkomen. Thomas succes met je nieuwe uitdaging!

Marco Hermans

Marco, 34 jaar, woont samen met zijn vrouw en dochter in Nijmegen. Met een diverse loopbaan als: Voeger, Verhuizer, Huismeester, Monteur Beveiligingstechniek en Service Monteur Beheer en Onderhoud heeft hij voldoende kennis opgedaan om INTER te komen versterken. Team Enterprise heeft Marco mogen verwelkomen als Project Engineer. Heel veel plezier Marco!

Erik Vercauteren

Erik, woonachtig in Duiven, is dit jaar gestart als Learning & Development Specialist bij INTER. Ook tijdens zijn vorige job ging zijn voorkeur altijd uit naar de rol als trainer. Deze rol was eerder altijd een bijzaak, maar hier wilde hij graag zijn hoofdzaak van maken. Hij kwam via Linkedin in contact met Edwin Meeuwissen, Business Team Manager Consultancy bij INTER, en van het één kwam het ander. Er bleek een match te zijn en daarom zijn wij blij Erik te mogen verwelkomen bij INTER. Maak er een mooie tijd van Erik!

Caroline Schilder

Caroline, 48 jaar en woonachtig in Huis ter Heide (omgeving Utrecht/ Amersfoort) samen met haar vriend Marc. Na mijn studie Industrieel ontwerpen aan de TU Delft, heb ik 6 jaar bij vhp human performance gewerkt en de afgelopen 16 jaar bij TNO in Soesterberg. Tijdens mijn projecten adviseerde ik over het optimaliseren van processen en samenwerking in complexe 24 uurs omgevingen, van met name control rooms. Daarnaast maakte ik (ergonomische) inrichtingsontwerpen die de samenwerking van de operators in de control room optimaal ondersteunen. Ik heb gewerkt in verschillende markten zoals de Marine, Landmacht, Luchtmacht, Kustwacht, Prorail, Nederlandse Spoorwegen, 112 Meldkamers, Rijkswaterstaat, APM terminals, Alliander, luchtverkeersleiding, crisiscentra en cameratoezichtcentrales. Het is mooi om knelpunten te analyseren en samen met de klant een ontwerp te maken. Daar ga ik bij INTER mee verder. Als Consultant kun je mij tegenkomen binnen je organisatie of op ons kantoor in Duiven.
Heel veel succes en plezier Caroline!

En nu deze toppers bij ons in dienst zijn is onze INTER-familie weer een stukje groter geworden, maar er is nog steeds ruimte voor meer “familieleden”. Mocht je geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging of ken je iemand die opzoek is? Check dan even onze vacaturepagina en volg ons ook op de WerkenbijINTER pagina op LinkedIn. Daar houden wij je continu op de hoogte en kom je nog meer te weten over onze INTERfaces, sportieve activiteiten, borrels/ feestjes en fantastische uitjes.

Want...... #WerkenbijINTER is leuk! 

Vacatures   #WerkenbijINTER pagina 

Foto: Op de foto van links naar rechts: Jeffrey, Erik, Caroline, Lynn en Joëlla. Thomas en Marco ontbreken op de foto.

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager