Terug naar alle nieuwsberichten

Whitepaper: MDO van de toekomst in Microsoft Teams

5 januari 2023

Pas tijdens de pandemie maakten veel ziekenhuizen noodgedwongen kennis met Microsoft Teams. Toen artsen een veilige verbinding vanuit huis moesten leggen met de MDO ruimte, leverden wij hiervoor de juiste koppelingen. Al snel kwamen twee voordelen naar voren: het gebruiksgemak en de herkenbaarheid (mensen gebruikten Microsoft Teams, evenals andere Microsoft-applicaties, ook op de eigen laptop voor privédoeleinden). Niet alleen in ziekenhuizen, maar ook binnen andere (zorg)organisaties. Microsoft Teams won rap aan terrein. En inmiddels is het hard op weg om de overhand te krijgen als videoconferenceplatform. Binnen ziekenhuizen bestaat dan ook een groeiende wens om volledig over te stappen op Microsoft Teams.

Lees meer over dit bericht

Het lijkt daarom een must om MDO-ruimtes, multidisciplinaire overlegruimten, volledig te laten functioneren op Microsoft Teams. Ingewikkeld? Behoorlijk. Maar op basis van de huidige ontwikkelingen en ons onderzoek verwachten wij dat dit de enige weg voorwaarts is. Dus: op naar meer efficiëncy en gebruikersgemak. INTER en Wortell werken samen aan de MDO-ruimte van de toekomst.

Benieuwd? Bezoek ook de kennissessie 'MDO van de toekomst' in mei 2023. Dan delen wij onze visie op het MDO van de toekomst inclusief integratie Teams. Ook kun je de toekomstige oplossing inclusief teams integratie -die we nog aan het ontwikkelen zijn- zelf bekijken. 


Meer weten?

Het MDO van de toekomst zelf ervaren? Meld je aan voor een volgend event in mei 2023.

Vraag het whitepaper op en kom meer te weten over;

  • De voordelen
  • Hoe zit het met veiligheid?
  • Hoe ziet de roadmap er uit van een traditionele videoconferencing kamer naar een moderne MDO ruimte?

Download Whitepaper      MDO Kennissessie 

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager