Terug naar alle nieuwsberichten

Workflow Management tijdens Vakbeurs Mobiliteit

10 oktober 2018

Kortgeleden hebben wij aangekondigd deel te nemen aan Vakbeurs Mobiliteit. Tijdens deze vakbeurs presenteren wij uitgebreid onze ATLAS oplossing i.c.m. Workflow Management.

Lees meer over dit bericht

Workflow Management demo
ATLAS integreert alle bedienings- en communicatiesystemen in één applicatie en draagt bij aan optimalisering van het werkproces. Door de toepassing van de nieuwste technologische ontwikkelingen, biedt ATLAS de mogelijkheid om processen en workflows te automatiseren en bedienen. Tijdens Vakbeurs Mobiliteit presenteren wij verschillende workflows gericht op wegverkeer, scheepsvaart en parkeerbeheer. Voor een demo ontvangen wij je graag op stand 2.3.37.

Toekomst van mobiliteit
Op de vakbeurs wordt de toekomst van mobiliteit in Nederland bepaald. Bekijk ontwikkelingen zoals zelfrijdende auto’s en drones, tot MaaS (Mobility as a Service) en circulair bouwen. Het tweedaagse evenement staat bol van kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken.

Tickets
Bezoek Vakbeurs Mobiliteit op woensdag 28 en donderdag 29 november in Expo Houten. Dagelijks openen de deuren om 9:45. Nog geen tickets? Meld je kosteloos aan via de aanmeldbutton.

Aanmelden

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager