Terug naar alle nieuwsberichten

Zorg & ICT 2019

28 februari 2019

Op 12, 13 en 14 maart vindt de jaarlijkse Zorg & ICT beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op onze stand Nr 10.B006 vertellen wij, samen met onze partner Videobutler, meer over onze gezamenlijke oplossing voor multidisciplinaire overlegruimtes (MDO), waar multimedia en videoconferencing zorgen voor een efficiënt overleg. Verder laten we je een nieuwe modulaire versie van ORflow zien voor de operatiekamer en een geheel nieuw concept ERflow voor de spoedeisende hulp.

Lees meer over dit bericht

Een zorgeloos MDO?

Als team van specialisten wil je op tijd starten met de vergadering. Bij voorkeur staat alles van te voren klaar, zodat iedereen zo kan aanschuiven. Als ICT-er wil je het liefst zo min mogelijk gestoord worden met vragen over schermen, beelden, geluid of andere audiovisuele technieken.

Maar wat is er dan nodig voor efficiënt overleg? Een goed ingerichte ruimte die het zorgoverleg maximaal ondersteunt met techniek. Dat wil zeggen:

  • De juiste informatie beschikbaar op het juiste moment
  • Alle specialisten intern of extern optimaal betrekken bij het overleg
  • Eenvoudige, geïntegreerde en uniforme bediening

Op onze gezamenlijke stand zal partner Videobutler laten zien hoe een persoonlijke assistent alles coördineert rondom multidisciplinair overleg en videoconferencing. Vanaf de boeking tot de vergadering. 

Hoe dan? De videobutler zorgt ervoor dat alle videoconferencing connecties worden opgezet en dat iedereen aanwezig, te zien én verstaanbaar is. Ook staat de videobutler klaar om te helpen als het nodig is. Dankzij deze service van de videobutler wordt de ICT-afdeling binnen het ziekenhuis enorm ontlast.

Interesse? Meld je gratis aan!

Wij gaan graag in gesprek met ziekenhuizen om te sparren over onze nieuwe concepten ORflow modulair en ERflow. Graag nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan onze gemeenschappelijke stand Nr 10.B006 voor het bijwonen van onze demo’s. Meld je via de volgende link aan voor een gratis ticket: registreer hier.

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.zorg-en-ict.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager