Terug naar alle nieuwsberichten

Zorg & ICT 2020

3 februari 2020

Op 7, 8 en 9 april vindt de jaarlijkse Zorg & ICT beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op onze stand Nr 01.D044 nemen wij je dit keer mee in de wereld van de ziekenhuis meldkamer. We tonen onder meer onze Titan operatordesk. Ook laten we je alle mogelijkheden zien voor de inrichting van multidisciplinaire overlegruimtes (MDO), waar multimedia en videoconferencing zorgen voor een efficiënt overleg. Uiteraard demonstreren wij de nieuwste versie van ORflow modulair voor de operatiekamer en het concept ERflow voor de spoedeisende hulp. Tot slot laten we je alles zien over beeldmanagement met iMAS.

Lees meer over dit bericht

Overzicht in de ziekenhuis meldkamer 

De ziekenhuis meldkamer geeft meldkamergebruikers overzicht over de werkzaamheden en flows die zich afspelen binnen het ziekenhuis. Het correct en snel afhandelen van communicatie draagt bij aan een efficiënt werkproces. Door alle communicatie en bediening centraal te integreren, is alles binnen handbereik en behouden gebruikers controle over het werkproces. Met een TITAN desk hebben gebruikers een overzichtelijke, opgeruimde werkplek, waarbij alle apparatuur en de benodigde systemen geïntegreerd zijn. Hierdoor werken gebruikers efficiënt en doelgericht.  

Een zorgeloos MDO?

Als team van specialisten wil je op tijd starten met de vergadering. Bij voorkeur staat alles van te voren klaar, zodat iedereen zo kan aanschuiven. Als ICT-er wil je het liefst zo min mogelijk gestoord worden met vragen over schermen, beelden, geluid of andere audiovisuele technieken.

Maar wat is er dan nodig voor efficiënt overleg? Een goed ingerichte ruimte die het zorgoverleg maximaal ondersteunt met techniek. Dat wil zeggen:

  • De juiste informatie beschikbaar op het juiste moment
  • Gemakkelijke, snelle beelduitwisseling in de juiste kwaliteit
  • Alle specialisten intern of extern optimaal betrekken bij het overleg.
  • Eenvoudige, geïntegreerde en uniforme bediening

ORflow ondersteunt het OK-team

Het centrale informatiescherm ORflow met geïntegreerde beeldroutering biedt optimale ondersteuning aan het operatieteam vanuit één centraal punt op de volgende vlakken:

  • Presentatie van de juiste informatie
  • Centrale OK bediening
  • Slimme integraties en koppeling met systemen van derden

Zo kunnen via koppelingen bijvoorbeeld livestreams opgezet worden met specialisten binnen- en buiten het ziekenhuis. Uiteraard kunnen beeld- en data direct in het patiëntendossier EPD/PACS worden opgeslagen. Daarnaast worden er zoveel mogelijk POWI-data ten behoeve van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) automatisch/ realtime ingeladen. Dit verkleint de registratielast en vergroot het terugbrengen van de postoperatieve wondinfecties.

ERflow procesbeheering SEH

ERflow is het proces- en informatiemanagementsysteem voor op de spoedeisende hulp (SEH) oftewel Emergency Room. ERflow helpt het SEH-team met een betere procesbeheersing en zorgt voor een goede informatieoverdracht. Geen overbodige luxe in kritische situaties. 

iMAS beeldmanagement

Om beeldmanagement goed in te richten is een duurzaam opslagsysteem nodig. Ons Inter Medical Archiving System (iMAS) zorgt voor een correcte opslag van alle beelden en videos en een eenvoudige vindbaarheid.

Interesse? Meld je gratis aan voor een VIP ticket!

Graag nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan onze stand Nr 01.D044 voor het bijwonen van onze demo’s. Registreer je alvast als VIP bezoeker, aanmelden kan tot 18 maart. Mits je voldoet aan de voorwaarden. Je ontvangt dan een week voor beursbegin een speciale VIP badge:

Registreer hier.

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.zorg-en-ict.nl

Trends, tips & tricks
in onze nieuwsbrief

1 keer per 2 maanden in jouw mailbox:

  • Een review over een presentatie middel.
  • Praktische tips van ons technisch team.
  • Kijkje in de toekomst, wat je kunt verwachten.

INSPIREER MIJ!

Bericht van onze lezers:

Vorig jaar heb ik mij ingeschreven. Vaak zit er een tip bij die wij kunnen gebruiken of kunnen doorsturen naar een collega. Een aanrader voor personen met interesse voor technische ontwikkelingen.

Marleen
Projectmanager