Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

In deze bewogen tijden nemen organisaties hun werkwijzen onder de loep. Hoe kunnen we efficiënter werken en investeren? Daarom aandacht voor slimme oplossingen voor de ziekenhuisafdeling Hartcatheterisatie, maar ook voor videoconference! Daarnaast hoeven we het nieuws maar te kijken om te zien dat ordehandhaving en risicobestrijding actuele onderwerpen zijn. Vandaar dat wij u wijzen op de mogelijkheden van videovoertuigen.

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems

Marco Bruines
General Manager Sales & Marketing 


Visualisatie op HartcatheterisatiekamerVisualisatie op de Hart Catheterisatie Kamer 
Op hartcatheterisatiekamers worden hartpatiënten via de lies gedottert of krijgen ze bijvoorbeeld een nieuwe hartklep. Hierbij wordt met grote hoeveelheden beelden gewerkt. Hoe u zorgt voor goede visualisatie en communicatie op de HCK? Lees meer over de effectieve HCK-oplossingen!
 


Gratis videoconference demo bij Inter Visual SystemsGratis video conference demo
Geholpen door de noodzaak die het huidige klimaat op het gebied van kosten besparen creëert, wordt video conference gezien als investering die (snel) besparingen kan opleveren. Bent u geïnteresseerd in de voordelen van video conference of heeft u collega's die u wilt overtuigen? Meld u aan en kom het (samen) zelf uitproberen in de video conference showroom van Inter Visual Systems. Lees verder…
 

Videovoertuigen voor registratie tijdens evenementen of calamiteiten
Specialistisch videovoertuigen voor sociale veiligheid

Inter Visual Systems ontwikkelt videovoertuigen, die speciaal ingericht zijn voor mobiele videoregistratie. Ze worden ingezet tijdens demonstraties, betogingen, voetbalwedstrijden, etc. Lees meer over deze videoregistratie voertuigen.Polycom lanceert RealPresence Group Serie
Polycom lanceert RealPresence Group Serie

Polycom lanceert RealPresence Group Series. Met deze nieuwe en efficiëntere hardware sluit u eenvoudig uw vergaderruimte aan op virtuele vergaderruimtes, zoals iVCS. Bekijk hier de video!


Platinum Partner van AMX: over gebruiksvriendelijke bedieningAMX Platinum Partner: over gebruiksvriendelijke bediening
Ook dit jaar zet Inter Visual Systems haar jarenlange status van AMX Platinum Partner voort. Met de geavanceerde AMX-technologie wordt beeld en geluid aangestuurd in vele projecten, zoals videoconference ruimtes, vergaderzalen, medische bespreekruimtes, controle meldkamers en operatiekamers. De belangrijkste reden? Het gebruiksvriendelijk maken van elke ruimte. Lees meer!
 

AV beurskalender  Actuele vacatures Follow InterVisualSys on Twitter

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2013 Inter Visual Systems