Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Verworven opdrachten ziekenhuizen
Verworven opdrachten ziekenhuizen
De afgelopen weken heeft een groot aantal ziekenhuizen gekozen voor o.a. onze medische vergaderoplossingen. Hierbij een greep uit de verworven opdrachten, waarmee bovendien nieuwe klantrelaties worden opgestart.
Lees verder.


Introductie iMAP 2.0R&D: Inter Visual Systems introduceert iMAP 2.0
Het Inter Multifunctioneel Aanraak Paneel, iMAP, zorgt voor automatisering op de werkplek van de operator. Met de doorontwikkeling van deze oplossing, zowel qua hardware als de compleet nieuwe bedieningsinterface, brengt Inter Visual Systems opnieuw innovatie de control room in: iMAP 2.0. Lees het persbericht hier!

TSM Business School bij Inter Visual SystemsEvent TSM Business School bij Inter Visual Systems
'Wie zit er aan het stuur in jouw hersenpan?' Dat was het thema op 12 november bij Inter Visual Systems in Duiven. Een sfeervolle avond met inspirerende presentaties over de kracht van Zien = Geloven, waarbij visualisatietechniek een belangrijke rol speelt. De hoofdrol was voor neurowetenschapper Victor Lamme die de 100 bezoekers liet zien dat ons gedrag door het onderbewuste wordt bepaald.
Meer...


Werken bij Inter Visual SystemsNieuwe vacatures
Vanwege de groei van ons bedrijf heeft Inter Visual Systems enkele aantrekkelijke vacatures. Groei jij met ons mee? Ben jij op zoek naar een zelfstandige, afwisselende en uitdagende commercieel/technische binnendienstfunctie? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken. Ga naar de vacature van Sales Consultant.

Bekijk de actuele vacatures van Sales Consultant, Project Engineer en Account Manager Video Systems op www.inter.nl/vacatures.


Twitter Facebook LinkedIn


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2013 Inter Visual Systems