Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

In een extra update kondigen we opnieuw inhoudelijke seminars en extra demo's aan.

Seminar: De visie van Rijkswaterstaat
Dat Inter Visual Systems ruime ervaring heeft in het inrichten van verkeerscentrales is breed bekend in de markt. Hoe de visie van één van onze eindgebruiker(s) hieraan heeft bijgedragen en vervolgens is geadopteerd door andere organisaties is veel minder bekend. We zijn dan ook verheugd dat we Joost Bouchier, functioneel beheerder bij Rijkswaterstaat, bereid hebben gevonden om namens Rijkswaterstaat een seminar te komen geven. In zijn seminar hoort u hoe Rijkswaterstaat haar visie over de Uniforme Wegverkeersleiders Werkplek ontwikkelde en deze als landelijke standaard uitrolde over haar verkeerscentrales. 
Lees meer over dit seminar op onze website...

Bent u betrokken bij verkeersmanagement Dan is dit seminar voor u!
Meld u direct aan!


Demo: Crisis Room Link

Naast de Crisis Telepresence oplossing (daar leest u hier meer over) tonen we tijdens dit Control Room Event dè oplossing waarmee u uw crisisruimte transformeert van facilitaire vergaderplek tot 24/7 crisis room. Crisis Room Link is een upgrade waarmee u het systeem geschikt maakt voor 24/7 paraatheid, beelden en lay-outs op kunt halen uit de meldkamer en informatie kunt delen of pushen richting de meldkamer. Crisis Room Link ziet u live in onze demo omgeving.
Lees meer over de demo opstellingen op onze website...


Seminar: Case studies in Traffic supervision

Op woensdagmiddag presenteert Renske Landman diverse case studies op het gebied van Traffic supervision en gaat hierbij in op het presenteren en visualiseren van CCTV beelden. ErgoS Human Factors Engineering heeft uitgebreid onderzoek gedaan en laat aan de hand van praktijkcases, waaronder het project bij Westerscheldetunnel de bevindingen zien.
Lees meer over dit seminar op onze website...


Bent u werkzaam in de traffic markt? Dan is dit seminar voor u! Meld u direct aan!


Meer weten?
Wilt u meer weten over het Control Room Event? Neem dan contact op met Maikel Derksen of Chris Ketelaar of bezoek www.inter.nl/cre14. U vindt ons ook op Twitter: @intervisualsys


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2014 Inter Visual Systems