Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

In een extra update kondigen we opnieuw een seminar en extra demo aan:


Seminar: Zo beveiligde de Landelijke Eenheid het NSS
Bert van Dijk en Dick Volkers van de Nationale Politie, Landelijke Eenheid hebben in samenwerking met Inter Visual Systems de inrichting van de Command & Control Rooms gecoördineerd voor de beveiliging van de Nucleaire Security Summit. Tijdens het Control Room Event geven zij op donderdag 5 juni een presentatie over de inzet van beeldinformatie ter ondersteuning van de operationele informatie voorziening van de Politie, Landelijke Eenheid. Hierbij behandelen zij de werkwijze van de Politie, Landelijke Eenheid tijdens de Nucleair Security Summit van dit jaar als praktijkcase. Lees meer over dit seminar op onze website...

Bent u betrokken bij public security of werkzaam in de surveillance? Dan is dit seminar voor u! Meld u aan en kom naar het Control Room event.


Demo: Crisis Room Link

Naast de Crisis Telepresence oplossing (daar leest u hier meer over) tonen we tijdens dit Control Room Event d√® oplossing waarmee u uw crisisruimte transformeert van facilitaire vergaderplek tot 24/7 crisis room. Crisis Room Link is een upgrade waarmee u het systeem geschikt maakt voor 24/7 paraatheid, beelden en lay-outs op kunt halen uit de meldkamer en informatie kunt delen of pushen richting de meldkamer. Crisis Room Link ziet u live in onze demo omgeving.
Lees meer over de demo opstellingen op onze website...Maakt u gebruik van vergaderfaciliteiten of vermijd u deze juist? Dan is dit seminar voor u! Meld u direct aan!Meer weten?
Wilt u meer weten over het Control Room Event? Neem dan contact op met Maikel Derksen of Chris Ketelaar of bezoek www.inter.nl/cre14. U vindt ons ook op Twitter: @intervisualsys


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2014 Inter Visual Systems