Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

The New Control Room @WOTS2014

The New Control Room op WOTS 2014Als onderdeel van het beursthema ‘Exciting Technology’ presenteren Inter Visual Systems en Stepup Development het project ‘The New Control Room’ tijdens WOTS (World of Technology and Science).

Met behulp van nieuwe bedienapparatuur en de integratie met lokale instrumenten of mobiele devices, is de meldkamer in staat een gehele productie-omgeving te overzien en hier virtueel (in 3D) doorheen te bewegen. De operators kunnen technici op locatie via mobiele devices aansturen en live meekijken.
Lees meer over 'The New Control Room'


Ziekenhuis Rivierenland Tiel kiest iMAS beeldopslag

Ziekenhuis Rivierenland maakt chirurgische opnames met iMASNa een geslaagde proef kiest Ziekenhuis Rivierenland voor uitrol van het iMAS opslagsysteem op haar 7 operatiekamers. Videobeelden kunnen in het EPD gekoppeld worden en zijn bedoeld voor een vollediger beeldverslaglegging, waarmee voldaan wordt aan de plicht om ‘critical views’ vast te leggen.

Met het Inter Medical Archiving System (iMAS) kunnen de medisch specialisten straks op alle OK’s patiënt-gekoppelde opnames maken van de chirurgische ingreep.
Lees hier hoe Rivierenland iMAS heeft ingericht!


Vandaag: Barco webinar over effectiviteit met ClickShare!

Morgen Barco Webinar over effectiever samenwerken met ClickShareMet Barco ClickShare buttons deelt u snel en draadloos uw informatie tijdens een vergadering. Bent u zich ervan bewust dat het de samenwerking effectiever maakt? Tijdens de eerste van een reeks seminars gaat Barco hierop in.

Donderdag 28 augustus 2014, 16 - 16.30 uur.
Meldt u zich nog snel aan voor het gratis webinar.


Toch nog gratis naar IBC 2014 in de RAI

Gratis aanmelden voor IBC 2014De gratis voorinschrijving voor IBC is gesloten. Maar bij ons kunt u zich nog aanmelden. Bent u betrokken bij het creëren, beheren of leveren van entertainment en media? Dit jaar kijken wij aandachtig naar mediabeheer, streaming, IP video, Over-the-top platforms en meer.
Vraag hier uw toegangskaarten aan!


Lees ook...
Observatiewagen Politie, Eenheid Rotterdam


 

Twitter Facebook LinkedIn

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2014 Inter Visual Systems