Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

Ook in de afgelopen periode zijn wij bezig geweest met de laatste technische ontwikkelingen. Technieken die een werkwijze efficiënter maken. Technieken die de kwaliteit van leven verbeteren. Zoals video conferencing, waarvan de brede mogelijkheden zijn gedemonstreerd tijdens het Video Conference Event 2012. Of 4K, die ontzettend hoge beeldresolutie, die de show stal op de NAB in Las Vegas. Ook besteden we aandacht aan signaaldistributie op de operatiekamer over een IP-netwerk. Verder aandacht voor een gerealiseerd project: studio-inrichting bij Rijksuniversiteit Groningen en 'last but not least' kunt u zich vanaf nu inschrijven voor het Control Room Event in september!

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems

Marco Bruines
General Manager Sales & Marketing 


Aankondiging Control Room Event 2012!Aanmelden voor Control Room Event 2012
Op 11 en 12 september organiseert Inter Visual Systems het Control Room Event 2012. Dit event draait om de laatste technieken voor de control room. Er worden video walls getoond, evenals volledig ingerichte operator desks en integratie-oplossingen voor uw systemen. Dit gaat samen met een vakinhoudelijk seminarprogramma. Meld u vast aan, want de toegang is beperkt! Klik hier om u aan te melden.
 

Nieuwe control room inrichting voor Abbott LogisticsVerworven opdracht: Abbott Logistics
Inter Visual Systems zal de inrichting verzorgen van de nieuwe control room in het distributiecentrum van Abbott in Breda. Vanuit de centraal gepositioneerde controlekamer zal het logistieke proces gemonitord worden.
Lees meer over deze control room oplossing.
 

4K runs the NAB show
4K runs the NAB show

Conclusie van ons bezoek aan de NAB show vorige maand is dat de schijnwerper van 3D is verschoven naar 4K! Daarom aandacht voor deze 4 maal HD beeldtechniek. 
Lees meer over 4K op de NAB.


Terugblik Video Conference Event
Terugblik Video Conference Event

Tijdens het VCE12 hebben de bezoekers de verschillende mogelijkheden ervaren van video conference. Voor elke werksituatie een oplossing.
Lees het verslag en bekijk de foto's! 
 

OK over IP: Barco Nexxis
OK over IP: Barco Nexxis
Met de digitalisering neemt het aantal beeldbronnen op de OK toe. Voor de beeldroutering van al deze verschillende signalen is er de nieuwe oplossing Nexxis die gebruik maakt van het IP-netwerk. De ultieme geïntegreerde digitale OK, met signaaloverdracht zonder compressie en real-time.
Lees verder en bekijk de video van Barco Nexxis. 

 

Studio en regie bij Rijksuniversiteit GroningenOpnamestudio en regie bij Rijksuniversiteit Groningen 
Voor de opname van colleges is de complete full HD inrichting verzorgd van de studio en regie bij de Rijksuniversiteit Groningen. De apparatuur is bovendien mobiel inzetbaar. Hiermee loopt de RuG voorop met lecture recording toepassingen! Lees meer over dit project. 


 

AV beurskalender  Actuele vacatures Follow InterVisualSys on Twitter

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems