Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

Wat doet een lokale omroep die wil voldoen aan de eisen van deze tijd? In deze nieuwsbrief leest u over de vernieuwde studio, regie en archivering van RTV Katwijk. Verder heb ik ook dit jaar weer de InfoComm bezocht, waarover een kort verslag. Met onze Teracue streaming oplossing worden raadsvergaderingen uitgezonden op Vlaardingen TV. Tot slot nog eens aandacht voor het Control Room Event in september. Vergeet u niet aan te melden, want het aantal plaatsen is beperkt!
Wij wensen u alvast een prettige zomer toe.

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems

Marco Bruines
General Manager Sales & Marketing 


Tapeloos werken bij RTV KatwijkTapeloos werken bij RTV Katwijk
Voor de lokale omroep RTV Katwijk heeft Inter Visual Systems een zeer complete studio-oplossing verzorgd. Met de toekomstbestendige oplossing werkt RTV Katwijk in full HD, met een tapeless workflow, in 16:9 verhouding en digitaal. Lees alles over de vernieuwde studio en reportagewagen van RTV Katwijk.


Beursverslag InfoComm12Beursverslag InfoComm 2012
Zoals elk jaar brengt Inter Visual Systems een bezoek aan de InfoComm in Las Vegas en doet verslag van een aantal opvallende producten en technieken. Lees verder en bekijk de video's!
 

Control Room Event 2012: Meld u aan!Control Room Event 2012: Innovation in control
Op 11 en 12 september vindt het Control Room Event plaats. Het thema? Innovation in Control. Tijdens deze dagen tonen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van control room inrichtingen. Verschillende video walls en operator werkplekken worden gedemonstreerd en het seminarprogramma brengt u weer helemaal op de hoogte. Meld u aan voor het Control Room Event 2012! 


Raadsvergaderingen op Vlaardingen TV met Teracue streamingRaadsvergaderingen op Vlaardingen TV met Teracue streaming
DAV producties zet Teracue streaming in voor het (digitaal) uitzenden van raadsvergaderingen bij Vlaardingen TV. Een mooie bemiddeling tussen gemeente en lokale omroep.
Lees meer over deze opdracht!
 
 

AV beurskalender  Actuele vacatures Follow InterVisualSys on Twitter

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems