Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer/mevrouw [Achternaam], 

Op 11 en 12 september organiseert Inter Visual Systems het Control Room Event 2012. Nieuwe oplossingen, diverse seminars en de mogelijkheid volop te netwerken.
U komt toch ook?!

 Aanmelden Control Room Event 2012

Innovation in Control
Het Control Room Event, met als thema ‘Innovation in control’, draait om innovaties die werkplekken die 24 uur per dag, 7 dagen per week bezet worden verder optimaliseren. U ziet de laatste technieken voor de control room, van operations control center, beveiligingsloge en verkeersmanagementcentrale, tot regiekamer en dealingroom.

Er worden video walls getoond, evenals volledig ingerichte operator desks en integratie-oplossingen voor uw systemen. Bent u benieuwd naar de nieuwste toepassingen op het gebied van Traffic, Security & Surveillance, Process Controll & Utilities?
Meld u dan direct aan!

 

Seminarprogramma
Gedurende de dag is er voldoende tijd om de getoonde oplossingen en integraties te proberen en bespreken, maar er wordt tevens een seminarprogramma aangeboden. Als eerste kondigen we hierin het seminar 'The Control Room of the Future' aan. Dit seminar zal gepresenteerd worden Guy van Wijmeersch, Design Director van Barco. Hij laat ons zien hoe de control room er in de toekomst uit zou kunnen zien.

Toegang is beperkt. Bovendien kondigen we snel meer seminars aan. Houdt hiervoor het seminarprogramma op onze website in de gaten! Wilt u het seminar van Guy van Wijmeersch over de control room van de toekomst en de andere seminars bijwonen?
Meld u dan direct aan!

 

Gratis toegang

Voeg toe aan uw agenda
Aanmelden is gratis. U bent welkom op dinsdag 11 of woensdag 12 september. Beide dagen komen is natuurlijk ook mogelijk! U wordt in de ochtend ontvangen met een kopje koffie of thee, lunch is inbegrepen en we eindigen met een uitgebreide netwerkborrel met hapjes en drankjes!

Het adres is Ratio 1, 6921 RW Duiven.
U vindt ons ook op Google Maps of kijk op onze website voor een korte routebeschrijving. Kijk ook eens op de diverse social media naar informatie over ons event.

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over Control Room Systems of het Control Room Event 2012? Onze Sales Consultants Maikel Derksen en Ferry Ditewig (026-3196969) staan u graag te woord.


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems