Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

In voorbereiding op het Control Room Event is het tijd voor een update. Want naast dat we u graag een volgende spreker introduceren is er ook nieuws omtrent de oplossingen die getoond zullen worden.

Eerder kondigden wij al seminars aan van o.a. Niels de Groot, Harry Witlox en Guy van Wijmeersch. Meer informatie hierover vindt u in het volledige seminarprogramma op onze website. De volgende spreker die we introduceren is ingenieur Jan Legters.


ir. Jan Legters
VHP Ergonomie
Jan Legters werkt sinds 2007 bij VHP en richt hij zich op meld- en controlekamers. Zijn speerpunt is verkeerscentrales voor autowegen en havens. Voorbeelden van projecten zijn het ontwerpen van een userinterface voor tunnelbediening, de werkorganisatie in grotere centrales en de daaruit voortvloeiende inrichting van de centrale, en de meting van de werklast bij operatoren van een havenverkeerscentrum. Vanuit zijn ervaring gaat Jan in op de functies van de diverse toegepaste systemen, de interface met subsystemen en de vereiste expertise om de juiste oplossingen goed geïntegreerd te krijgen.
Lees verder over het seminar...

 

Conceptontwikkeling
Een 'clean desk'  creëert rust en zorgt dat men efficiënt kan werken. Dat is één van de resultaten van iDDS. Het Inter Dynamic Desktop System zorgt in drie stappen voor 'efficiency in control'. (Weten wat die drie stappen inhouden? In zijn seminar gaat Harry Witlox hier dieper op in.) Daarnaast zijn de resultaten die iDDS u opleveren op het gebied van flexibiliteit van cruciaal belang. Zo zijn operators in staat beelden en bedieningen te delen of naar zich toe te halen op de desk. Verder tonen we concrete ontwikkelingen zoals nieuwe touch panel displays en de mogelijkheid video conference te integreren.


Nieuwe Touch Panel Displays

Met de nieuwe AMX touch panels uit de Modero serie openen we een wereld aan nieuwe mogelijkheden in het high end segment. Naast de conventionele manier van aanraken (lees:drukken) maken we met de komst van deze nieuwste modellen technieken als 'swipe' mogelijk. Verder creëeren de lage, brede panelen meer mogelijkheden om over het touch panel het zicht op eventuele displays te behouden.

Daarnaast tonen we een alternatief touch panel in het midden- en lagere prijssegment dat u de mogelijheid biedt dit touch panel te voorzien van geïntegreerde drukknoppanelen of audio-panelen.

 

Video Conference
Efficiency in Control. Die slogan kreeg een nieuwe boost met de komst van video conference. Direct contact tussen executives en operators, waarbij u de ernst van de situatie afleest van elkaars gezichtsuitdrukkingen. Dus zullen we oplossingen tonen waarmee het schakelen tussen control room en crisisruimte mogelik is en kan men bronnen delen met elkaar.

Natuurlijk is ook onze Video Conference Demo Ruimte geopend en ziet u de mogelijkheden om vanaf kantoorlocaties, uw thuiswerkplek of zelfs onderweg deel te kunnen nemen aan (urgente) conference calls. Lees meer over video conference...

 

Aanmelden Control Room Event 2012

Aanmelden
Meld u direct aan via het aanmeldformulier op onze website. Toegang is gratis! Wilt u meer weten over Control Room Systems? Onze Account Managers Maikel Derksen en Ferry Ditewig (026-3196969) informeren u graag over de mogelijkheden.

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems