Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

De nieuwste innovaties op het gebied van efficiënte control room oplossingen ziet u 11 en 12 september op het Control Room Event 2012.

Daarnaast bieden we ook een seminarprogramma. Eerder kondigden wij het seminar van Guy van Wijmeersch al aan. Meer informatie over hem leest u op onze webpagina over zijn seminar. Hoog tijd om een aantal van de overige sprekers aan u voor te stellen.

Harry  Witlox
Inter Visual Systems
Harry Witlox is sinds 1984 werkzaam bij Inter Visual systems en geeft als project manager leiding aan een multidiciplinair team van ingenieurs, technici en installateurs gespecialiseerd in AV-gerelateerde projecten met als focus het control room segment. Daarnaast is Harry o.a. de ontwerper van het Inter Dynamic Desktop System (iDDS) en het Inter Multifunctioneel Aanraak Paneel (iMAP): oplossingen die in zijn seminar zeker voorbij zullen komen. Daarnaast zal Harry uitwijden over de innovaties omtrent deze oplossingen. Lees verder over het seminar...


ir. Niels de Groot
ErgoS
Niels de Groot is geregistreerd Europees ergonoom (Eur.Erg.) en sinds 1993 werkzaam bij ErgoS. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn industriële ergonomie, regelkamers en mens-computer interactie. Als senior ergonoom is hij betrokken bij projecten op het gebied van industriële engineering voor o.a. de procesindustrie, (up-stream en down-stream installaties), energie-opwekking en utiliteiten en de verkeersleiding in de scheepvaart. Met zijn ervaring in Control Room design zal hij een onderwerp bespreken dat met de opkomst van smartphones en tablets is veranderd in een alledaags gebruiksvoorwerp. Lees verder over het seminar...


Wim Oxenaar
TotalFunction
Wim Oxenaar is werkzaam voor KEMA en TotalFunction en heeft jarenlange ervaring op het gebied van ergonomie in 24/7 omgevingen. Hij is betrokken bij projecten op het gebied van project- en systeemergonomie en controlekamerprojecten in diverse markten waaronder process control, utilities, security, surveillance en traffic. De kennis en ervaring die hij heeft opgedaan bij deze projecten zal hij gebruiken om tijdens het seminar verder in te gaan op het creëren van overzicht in een Control Room.

 

Aanmelden Control Room Event 2012

Aanmelden
Meld u direct aan via het aanmeldformulier op onze website om de seminars bij te wonen. Toegang is gratis! 
 
 

Meer weten?
Wilt u meer weten over Control Room Systems? Onze Account Managers Maikel Derksen en Ferry Ditewig (026-3196969) informeren u graag over de mogelijkheden.

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems