Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

Het eerste grootschalige OK-project in Nederland met signaaldistributie over TCP/IP is een feit! Het St. Antonius Ziekenhuis heeft Inter Visual Systems de opdracht verstrekt voor de implementatie van de nieuwe oplossing Nexxis van Barco op de operatiekamers. Onlangs heeft de ondertekening plaats gevonden, waarbij op gepaste wijze de samenwerking is beklonken. Voldoende reden voor een speciale uitgave van onze nieuwsbrief.


Het St. Antonius Ziekenhuis heeft als eerste ziekenhuis in Nederland gekozen voor een grootschalige uitrol van video over IP op de OK via Inter Visual Systems. De system integrator zal in het St. Antonius maar liefst 18 OK’s inrichten met deze nieuwe techniek voor videodistributie op de operatiekamer. De opdracht geldt voor zowel de locatie Nieuwegein als voor de nieuwe locatie in Utrecht (Leidsche Rijn) en zal gefaseerd worden gerealiseerd.

Ondertekening opdracht door Jan Felix en Marijn Broere van het St. Antonius Ziekenhuis (midden) en Joop Noordman (links) en Marco Bruines (rechts) van Inter Visual Systems. De samenwerking is feestelijk beklonken door een vertegenwoordiging van St. Antonius Ziekenhuis en Inter Visual Systems.

Als toonaangevend topklinisch ziekenhuis loopt het St. Antonius Ziekenhuis doorgaans voorop met zorginnovaties. Na de positieve ervaring met Inter Visual Systems bij de AV-inrichting van de hybride OK, is ook nu weer gekozen voor een samenwerking bij de uitrol van Nexxis. Deze nieuwe OK-over-IP oplossing van Barco is uniek in integratie van beeld, geluid, data en schermtechnologie, evenals in zijn schaalbaarheid, beeldprestatie en onwaarneembare latency (of vertraging in de beelddistributie). Hierdoor ontstaat een flexibel, efficiënt en bedieningsvriendelijk systeem, dat kan meegroeien met toekomstige ontwikkelingen.

Binnen het OK-complex heeft het St. Antonius gekozen voor het gebruiksgemak van videorouting over het IP-netwerk. Zo zijn alleen aangesloten bronnen zichtbaar in het bedieningspaneel. Verder heeft alle medische apparatuur dezelfde aansluiting, waardoor het medisch personeel eenvoudig alles zelf aan kan sluiten zonder benodigde kennis van verschillende beeldsignalen. Dit reduceert het risico op fouten en bevordert de efficiëntie.

Over Inter Visual Systems
Als grootste audiovisueel system integrator van vaste installaties heeft Inter Visual Systems een prominente positie verworven in de Nederlandse ziekenhuizen. De gebruiksvriendelijke systemen van Inter Visual Systems maken een efficiënte werkwijze mogelijk en helpen daarmee verbeteringen in de zorg te realiseren.

Kijk op www.inter.nl/medical voor meer informatie of stuur een e-mail naar ons team van Medical Systems.

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems