Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

Ondanks de vakantieperiode lopen de zaken gewoon door. Zo hebben we deze zomer een prachtige opdracht mogen ontvangen van het St. Antonius Ziekenhuis voor een nieuwe techniek op de OK. Ook is er in deze nieuwsbrief aandacht voor de ingerichte videoconference ruimte bij Douwe Egberts. Naast de projecten komen er ook weer beurzen en seminars aan! Vergeet u niet in te schrijven voor het Control Room Event, het medische seminar bij UMC St Radboud of uw gratis kaarten aan te vragen voor de IBC.

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems

Marco Bruines
General Manager Sales & Marketing 


Douwe Egberts gebruikt videoconference van Inter Visual Systems
Douwe Egberts gebruikt videoconference van Inter Visual SystemsBij Douwe Egberts Master Blenders 1753 zet videoconferencing van Inter in voor wereldwijde overleggen. Op het kantoor in Utrecht is de Aqua-vergaderruimte voorzien van een video conference systeem, waarmee de firma contact legt met alle gewenste locaties, ongeacht of hier een internetaansluiting aanwezig is! Lees meer...
 

St. Antonius geeft opdracht voor 18 OK's met signaaldistributie over IP 
St. Antonius geeft opdracht voor inrichting OK's over IP!Het eerste grootschalige OK-project in Nederland met signaaldistributie over TCP/IP is een feit! Onlangs is de overeenkomst getekend voor de AV-inrichting van 18 OK's, waarin de nieuwste techniek voor signaaldistributie op de operatiekamer wordt toegepast. Deze 'OK's-over-IP' zullen gebaseerd worden op Nexxis van Barco.
Lees meer over dit project!
 

Control Room Event 2012Control Room Event 2012
Over 4 weken vindt het Control Room Event plaats op 11 en 12 september: Innovation in control! Vakinhoudelijke seminars en een indrukwekkende hoeveelheid apparatuur bestemd voor de controle meldkamer van nu. Als u zich nog niet heeft aangemeld, doe dit dan alsnog op onze website.
Nieuws en aanmelden Control Room Event 2012Medisch seminar, meld u aan!Medisch seminar bij UMC St Radboud
Op 25 september vindt het seminar ‘Medische visualisatie in de praktijk’ plaats bij het UMC St Radboud. Een geheel verzorgde middag van presentaties over medische AV-oplossingen, de praktijkcase van het UMC St Radboud én aansluitend een bezoek aan de Afdelingen Operatiekamers, Radiologie en het Endoscopiecentrum (MDL en Long)! Let op: de plaatsen zijn beperkt. Meld u hier aan!
 

Toegangskaarten IBC 2012
Toegangskaarten IBC 2012
Van vrijdag 7 tot en met dinsdag 11 september vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Bent u betrokken bij het creëren, beheren of leveren van entertainment en media? Vraag dan uw gratis toegangskaarten bij ons aan! Ga naar de website.
 
 

AV beurskalender  Actuele vacatures Follow InterVisualSys on Twitter

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems