Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

11 en 12 september aanstaande vind het Control Room Event plaats. Gezien de grote belangstelling wordt daar donderdag 13 september aan toegevoegd!

     
Klik op de dag van uw keuze voor het dagprogramma

Op deze extra dag bent u, net als op dinsdag en woensdag, van harte welkom om de nieuwste innovaties op het gebied van efficiënte control room oplossingen te komen bekijken. Daarnaast bieden we op deze extra dag ook een boeiend  seminarprogramma met sprekers van onder andere Inter Visual Systems, Barco, TNO en Polycom. Graag stellen wij de sprekers van TNO en Polycom aan u voor.

 

 

ir. Caroline Schilder
TNO
Caroline Schilder heeft inmiddels 12 jaar ervaring met adviseren bij control organisations en control rooms. Deze ervaring omvat onder andere werklastmetingen, bemensingsplannen, taakuitvoerings-concepten en het maken van user interface- en ruimte-inrichtingsontwerpen met bijbehorend Functioneel Programma van Eisen. In haar seminar gaat Caroline o.a. in op hoe cameratoezicht efficiënter en effectiever uitgevoerd kan worden door met behulp van de interface op verschillende taakniveau’s te ondersteunen.
Lees verder over het seminar...Aanmelden Control Room Event 2012Dit seminar bijwonen?
Klik op aanmelden en kies voor de donderdag!
Toegang is gratisGustaaf Janssen
Polycom
Gustaaf is als Business Development Manager werkzaam bij Polycom. Hij heeft al vele klanten begeleid bij het succesvol realiseren van forse kostenbesparingen en het verbeteren van de communicatie binnen en tussen organisaties. Hij weet als geen ander het bedrijfsproces te analyseren en het maken van de juiste keuzes voor aanschaf en implementatie van een videocommunicatie oplossing te begeleiden. In zijn seminar gaat Gustaaf in op de veranderingen die er plaatsvinden op het gebied van communicatie en collaboration. Verder zal hij bespreken wat de mogelijkheden zijn die hiermee gepaard gaan als het gaat om collaboration en efficiency.
 Lees verder over dit seminar...

 
Aanmelden Control Room Event 2012Dit seminar bijwonen?
Klik op aanmelden en kies voor de donderdag!
Toegang is gratis

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over Control Room Systems? Onze Account Managers Maikel Derksen en Ferry Ditewig (026-3196969) informeren u graag over de mogelijkheden. Of volg ons op Twitter: @intervisualsys


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems