Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

Hierbij bevestigen wij nogmaals uw deelname aan het seminar 'Medische visualisatie in de praktijk', dat aanstaande dinsdag 25 september plaats vindt bij het UMC St Radboud in Nijmegen. We gaan een leuke en interessante dag tegemoet en sturen u ter voorbereiding nog wat praktische informatie toe.

Seminar Medische visualisatie in de praktijkU wordt om 12 uur verwacht in de foyer (verdieping -1) bij het auditorium in het Onderwijscentrum. Bij de ontvangstbalie krijgt u een badge uitgereikt en het seminarprogramma. In de foyer staat een lichte lunch klaar. Hier staan ook een demonstratieset van de OK-over-IP oplossing en iPVS opgesteld. Om 13.00 uur beginnen de presentaties.
Kijk hier voor het hele seminarprogramma.

Uw demonstratieroute: [Mobiel]
Vanaf 17 uur verplaatsen we ons gezamenlijk voor de borrel en afdelingsbezoeken naar het R-gebouw van het ziekenhuis. Vanaf de borrel vertrekt u in groepen onder begeleiding naar de afdeling waarvoor u zich heeft aangemeld. De demonstratieroutes duren ongeveer een half uur, waarna u onder het genot van een drankje uw bevindingen kunt delen met de overige deelnemers. Houdt u er in uw agenda rekening mee dat het programma (uiterlijk) half 7 is afgelopen.

Locaties:
- Auditorium, Onderwijscentrum, Route 296. Geert Grooteplein-Zuid.
Het Onderwijscentrum bevindt zich tegenover de hoofdingang van het ziekenhuis, ofwel rechts voor u wanneer u uit de parkeergarage komt via de trap.
- Borrel: Grote vergaderkamer, Stafafdeling OK. R-gebouw, Route 715, verdieping -1.

Tot ziens tijdens het seminar!

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems