Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],Seminar Medische visualisatie in de praktijk

Op 25 september jl. vond het seminar 'Medische visualisatie in de praktijk' plaats bij het UMC St Radboud in Nijmegen. Mede dankzij uw komst kijken wij met een voldaan gevoel terug op een zeer geslaagde dag.
Bekijk hier het online foto-album


Presentaties
Op veler verzoek stellen wij u graag de gegeven presentaties beschikbaar. Tijdens het eerste deel van het programma vertelden René Steinmann en Geert Jansen van Inter Visual Systems ieder over hun specialisme binnen audiovisuele inrichtingen voor medische omgevingen. 

Presentatie René Steinmann   Presentatie Geert Jansen
Signaaldistributie in K2- en K3-ruimtes, René Steinmann   Intern en extern delen van digitale beeldinformatie,
Geert Jansen
 


Na de pauze vertelden Martin Janssen, Jeantine van Brussel en Leon van Erning over de inrichting van hun eigen afdeling binnen het UMC St Radboud.

Presentatie Martin Janssen   Presentatie Jeantine van Brussel   Presentatie Leon van Erning
De nieuwe OK's in beeld - OKIS, Martin Janssen   Inrichting nieuwbouw Endoscopie Centrum, Jeantine van Brussel   Radiologie: X punten over beelden, Leon van Erning


Uw reactie
Om de kwaliteit van onze evenementen te verbeteren vragen wij uw reactie middels een korte vragenlijst. Hiermee kunt u direct invloed uitoefenen op de inhoud van een volgend seminar. Vul hier de enquête in.

Om op de hoogte te blijven van nieuws en evenementen kunt u zich op onze homepage abonneren op onze nieuwsbrief. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met ons team van Medical Systems via medicalsystems@inter.nl of bel naar 026-3196969.

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems