Inter Inter Visual Systems InterView
Inter
Inter Inter Inter

Geachte heer, mevrouw [Achternaam],

In deze uitgave van de nieuwsbrief informeren wij u over enkele technische ontwikkelingen, zoals CloudAxis waarmee videoconference mogelijk wordt tussen professionele en consumentenoplossingen! Ook de Bewaarplicht recorder voor omroepen komt aan bod. Daarnaast doen we verslag in tekst en beeld van een drietal beurzen.

Met vriendelijke groet,
Inter Visual Systems

Marco Bruines
General Manager Sales & Marketing 


Polycom lanceert CloudAxisLees meer over CloudAxis van Polycom
Met CloudAxis wordt de grote behoefte ingevuld om professionele videoconference systemen te verbinden met consumentenoplossingen. Het wordt mogelijk om te profiteren van enerzijds de flexibiliteit van mobiele devices en anderzijds de kwaliteit en veiligheid van zakelijke oplossingen. Lees meer over CloudAxis: the next step in video conference
 

Lees meer over de Bewaarplicht Recorder voor omroepenOmroepen geen boetes dankzij Bewaarplicht Recorder 
Als omroep in Nederland heb je te maken met de Bewaarplicht. Dit houdt in dat u alle uitzendingen op moet nemen en bewaren gedurende 2 weken. Mogelijke boetes van het Commissariaat voor de Media kunt u eenvoudig voorkomen met de Bewaarplicht Recorder. 
Download het leaflet over de Bewaarplicht Recorder 

 

Lees verder over het seminar bij UMC St RadboudEen kijkje achter de schermen bij UMC St Radboud
Op 25 september organiseerde Inter Visual Systems het seminar ‘Medische visualisatie in de praktijk’ bij UMC St Radboud. Ruim 70 professionals van ziekenhuizen uit heel Nederland kwamen naar Nijmegen voor een goed gevulde middag van presentaties en een bezoek aan de afdelingen Operatiekamers, Radiologie en MDL. 
Lees verder en bekijk de foto's


Verslag en foto's Control Room EventVerslag en foto's Control Room Event
Op 11, 12 en 13 september vond het Control Room Event 2012 plaats. 3 dagen, 12 seminars, 9 control room oplossingen en 150 bezoekers! Wij kijken terug op een drukbezocht bedrijvig evenement bij ons in Duiven.
Ga naar het verslag en de foto's van het Control Room EventTerugblik IBC 2012Terugblik IBC 2012
De IBC ontwikkelt zich: dit jaar waren er meer hallen, kleinere stands, meer exposanten. In Amsterdam zagen we een doorontwikkeling van reeds ingezette trends, waaronder opnamen in 4K, camerabediening via mobiele devices en IPTV. Lees de terugblik op de IBC 2012
 
 

AV beurskalender  Actuele vacatures Follow InterVisualSys on Twitter

 


Inter Inter InterInter

Inter Visual Systems

Telefoon: Inter 026 319 69 69 Inter Bezoekadres: Inter Postadres:
Fax: 026 319 69 00 Ratio 1 Postbus 1020
E-mail: info@inter.nl 6921 RW 6920 BA
Website: www.inter.nl Duiven Duiven


Aanmelden   |   Afmelden   |   © 2012 Inter Visual Systems