Terug naar alle oplossingen

Boardroom

Een boardoom moet comfortabel en gebruiksvriendelijk aanvoelen. Gebruikers moeten efficiënt kunnen presenteren, vergaderen en videoconferencen. Optimaal werkende audio, beeld en bediening is van groot belang. Apparatuur moet voor iedere gebruik eenvoudig te bedienen zijn. Met enkel een knop delen gebruikers in de ruimte presentaties naar het presentatiescherm of wordt een videoconferencegesprek gestart.  


Lees meer

Iedere gebruiker van een boardroom moet blindelings kunnen vertrouwen op het systeem. Alle medewerker binnen een organisatie moeten in staat zijn het systeem in een boardroom te bedienen. Hierbij is het bedieningsgemak van cruciaal belang. Door de bediening centraal in een touchpanel te integreren kunnen alle elementen in de boardroom snel opgestart worden. Met een draadloos presentatiesysteem, zijn alle deelnemers in de boardroom in staat content te delen naar het presentatiescherm. Dit vergroot de effectiviteit en efficiëntie van een vergadering. De complete inrichting van een boardroom bestaand uit meubilair, soft- en hardware, wordt door ons gedaan


Oplossingen in een boardroom:

  • Presentatieschermen
  • Draadloos presenteren
  • Videoconference
  • Webcasting 

Breng een bezoekje aan ons Experience Center INTER-X en ervaar zelf het comfort en gebruikersgemak binnen een boardroom.

Afspraak maken 

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Mark  de Greef
Mark de Greef - Senior Account Manager
LinkedIn Meer informatie
Thijs  Holten
Thijs Holten - Business Team Manager
LinkedIn Meer informatie
Frank Slagboom
Frank Slagboom - Account Manager