Terug naar alle oplossingen

Control Room

Een control room of meldkamer is het middelpunt van een kritisch proces. De gebruikers in deze ruimtes moeten beschikken over juiste informatie- en communicatiemiddelen om de operatie draaiend te houden of problemen te verhelpen. Een permanente beschikbaarheid van het systeem is een vereiste om het proces 24/7 te bedienen. De werkplekken worden overzichtelijk ingericht met gebruiksvriendelijke oplossingen


Lees meer

In een control room of meldkamer is de beschikbare informatie aanzienlijk groot. Door deze data overzichtelijk en dynamisch te presenteren behouden gebruikers overzicht op het proces. Dit geldt ook voor de werkplek, de staat waarin de werkplek verkeert, is bepalend voor de productiviteit. Om informatie overzichtelijk te presenteren worden videowall gebruikt om alle betrokkenen in een ruimte van dezelfde informatie te voorzien. Het correct en snel afhandelen van communicatie draagt bij aan een efficiënt werkproces. Door alle communicatie en bediening centraal te integreren, is alles binnen handbereik en behouden gebruikers controle over het werkproces.

Ergonomisch verantwoord werken in de control room of meldkamer is voor werkgevers en werknemers belangrijk. Een ergonomisch verantwoorde werkplek draagt bij aan het welzijn van de gebruiker, wat leidt tot een afname van ziekteverzuim. Bij het ontwerpen van een werkplek houdt INTER altijd rekening met de ergonomie voor de gebruiker.


Oplossingen in een Control Room:

Meer weten? 

Neem contact op met INTER 

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Bart Groot
Bart Groot - Account Manager
LinkedIn Meer informatie
Harry  Witlox
Harry Witlox - Senior Project Manager
LinkedIn Meer informatie
Thijs  Holten
Thijs Holten - Sales Manager