Terug naar alle oplossingen

Intensive Care

Om de toestand van patiënten zo goed mogelijk te kunnen monitoren is het belangrijk dat je op de Intensive Care de patiënten zoveel mogelijk vanaf een centrale plaats kan bewaken. Ook op een Verkoever afdeling van een operatiekamer of op andere afdelingen waar je patiënten niet altijd vanaf een centrale werkplek kan zien, kan camerabewaking een uitkomst bieden


Lees meer

Slimme patientbewaking
INTER levert niet alleen de camera’s voor patiëntbewaking, wij verzorgen ook de beelddistributie en opslag. Daarnaast bieden wij bijpassende software ter monitoring van specifieke parameters. Alerts geven bijvoorbeeld aan wanneer er zich ongebruikelijke situaties voor doen, die extra aandacht vragen. Zodat er hulp opgeroepen kan worden indien de patiënt onverwachts het bed uit gaat, onrustig is of wellicht uit bed dreigt te vallen. Op deze wijze wordt de patiënt op afstand bewaakt.

Inzet van camerabewaking
De camera’s die hiervoor gebruikt worden moeten uitgeschakeld kunnen worden. Ook moet het voor de patiënt duidelijk zijn wanneer de camera aan of uit is. Zeker in tijd van arbeidskrapte of bij nachtdiensten kan camerabewaking worden ingezet om overzicht te houden, wanneer er minder mensen aanwezig zijn.

Op de afdelingen radiologie en radiotherapie worden de camera’s gebruikt om vanaf een centrale plek patiënten te bewaken die medicijnen toegediend hebben gekregen. Maar ook patiënten die met röntgen onderzocht worden. Dit laatste voorkomt dat de laborant die het onderzoek uitvoert onnodig veel straling ontvangt, hij/zij hoeft dan niet de ruimte in waar de patiënt gestraald wordt.

Meer weten? 

Neem contact op met INTER 

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
René  Steinmann
René Steinmann - Senior Account Manager
LinkedIn Meer informatie
Richard Kool
Richard Kool - Director Operations
LinkedIn Meer informatie
Edith  Irausquin
Edith Irausquin - Marketing & Communication Manager