Terug naar alle oplossingen

Mobiele Units

Een Mobiele Commando Unit (MCU) ingericht met diverse dataverbindingen, zoals een eigen satellietontvanger. De unit geeft het Commando Plaats Incident de tools om realtime een Common Operational Picture te genereren. Zo is het mogelijk op basis van de juiste informatie overleg te voeren en beslissingen te nemen.


Lees meer

Mobiele Commando Units (MCU) is een volledig zelfstandig operationeel inzetbare overlegruimte. Bij een (GRIP)incident kan het MCU binnen enkele minuten het COPI voorzien van actuele informatie en beelden van de calamiteit. Hierdoor is men in staat onderbouwd overleg te voeren en beslissingen te nemen. Informatie ontvangen en delen is belangrijk. Daarom dragen 4G/5G multisim routers of satellietontvangers bij aan een constante dataverbinding voor weergave van LCMS of communicatie van en naar het Regionale Crisis Centrum of de meldkamer.

Ook al zijn de operationele processen bij veel van onze eindgebruikers grotendeels identiek, iedere MCU blijft maatwerk. Specifieke gebruikerswensen en benodigde techniek spelen een belangrijke rol hierbij. Onze adviseurs, eventueel in samenwerking met onze carrosseriepartners, denken graag met jullie mee in het maken van de juiste keuze. 

Neem contact op met INTER

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Frank Slagboom
Frank Slagboom - Account Manager
Jaap Beekman
Jaap Beekman - Project Engineer
LinkedIn Meer informatie
Martijn Kruisselbrink
Martijn Kruisselbrink - Project Teamleider