Terug naar alle oplossingen

Multidisciplinaire overlegruimtes

Specialistische kennis bundelen komt steeds vaker voor. Niet alleen binnen overdrachtsruimtes in ziekenhuizen, ook zorgketenbreed en zelfs binnen andere markten. Multidisciplinair samenwerken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk aan techniek, communicatie tussen locaties en inbreng van andere disciplines. INTER biedt totaaloplossingen voor verschillende type vergaderruimtes. Van kleine bespreekruimte tot multidisciplinaire overlegruimte of auditorium


Lees meer

Met kennis van techniek, vergaderstructuren- en processen denken wij graag mee over de inrichting van jullie interactieve overdrachtsruimte.

Ons multidisciplinair inrichtingsadvies
Het advies wordt volledig afgestemd op het type overleg dat wordt gevoerd en de specifieke wensen van jullie gebruikers. Zo adviseren wij over beeld- en bronselecties, zichtlijnen en de optimale kijkafstanden voor deelnemers. Wij leveren o.a. beeldschermen, luidsprekers, microfoons en videoconference. Uiteraard ook diagnostische en chirurgische monitoren voor een bijbehorende radiologen werkplek. Geheel geïntegreerd in de ruimte, in jullie meubilair of in het door ons te leveren maatwerk meubilair.

Zenuwachtig voor een presentatie?
Geen zorgen! Wij vinden dat iedere gebruiker moet kunnen vertrouwen op een gebruikersvriendelijk presentatiesysteem. Efficiëntie, gebruiksgemak én een perfecte overdracht van beeld en geluid staan centraal. Zo pas je met slimme pre-sets de instellingen naar type vergadering aan met maar één druk op de knop. En wordt het heel makkelijk om draadloos te presenteren. Onze vergaderoplossingen zijn er namelijk juist om het team te ondersteunen. Ook als het gaat om zorgeloos samenwerken met videoconference.

Overzicht oplossingen multidisciplinaire overlegruimte (MDO):

  • MDO-concept (interactieve MDO-tafel, roommanagement, draadloos presenteren) 
  • Beeld-en audioweergave (projectie, displays, camera's, luidsprekers, microfoon) 
  • Live verbinding (videoconference, streaming, headsets) 
  • Radiologie en specialisten werkplek (diagnostische, klinische en chirurgische monitoren, 3D Pacs viewing)

Meer weten? 

Neem contact op met INTER 

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Richard Kool
Richard Kool - Director Operations
LinkedIn Meer informatie
Robin  Reusken
Robin Reusken - Director Marketing & Sales
LinkedIn Meer informatie
Fred  Hageman
Fred Hageman - Project Manager