Terug naar alle oplossingen

Raadzaal

Maak van de raadzaal een centrum van kennisdeling. Geheel zonder zichtbare kabels wordt de bediening geïntegreerd zodat iedereen kan presenteren, discussiëren, en opnemen met één druk op de knop. Ook kan INTER de bediening van verlichting en zonwering in een bedieningspaneel integreren. Zo wordt elke raadzaal flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Dit zorgt voor een hogere bezettingsgraad.


Lees meer

Goede audiovisuele middelen met een makkelijke bediening dragen bij aan een effectieve besluitvorming. Denk hierbij aan een optimaal geluids- en discussiesysteem en een projector en bijbehorend scherm met scherp beeld. Al onze oplossingen worden naadloos in elk type meubilair geïntegreerd. De bediening van AV-middelen en andere zaken als verlichting en zonwering kunnen wij integreren in één paneel. Het resultaat is een multifunctionele en flexibel inzetbare raadzaal, die een hoge bezettingsgraad toelaat.

INTER levert ook systemen voor het probleemloos archiveren en notuleren van een vergadering. Ook is het mogelijk om vergaderingen rechtstreeks te streamen naar diverse media zoals een lokale omroep of jouw eigen website. Op deze manier blijven burgers geïnformeerd.

Meer weten? 

Neem contact op met INTER 

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze toegevoegde waarde? 
Neem gerust contact op. 

Neem contact op met één van onze collega's.

Neem contact met mij op
LinkedIn Meer informatie
Barteld Dalhuisen
Barteld Dalhuisen - Solutions Architect