Over ons

In de afgelopen bijna 50 jaar is INTER gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze relaties innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten. 

Geschiedenis Kernwaarden Voorwaarden

Onze vakbekwame medewerkers kenmerken zich door creativiteit in het bedenken van totaaloplossingen waarin beeld, geluid en automatisering samenkomen. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing, die het gebruik maximaliseert en efficiëntie oplevert.

Van de 100 medewerkers houdt meer dan de helft zich bezig met systeemontwerp, conceptontwikkeling, software engineering, installatie en service. Uiteraard garanderen wij een hoge kwaliteit van producten en processen volgens de ISO 9001:2015 normering.

Voor een greep uit onze opdrachtgevers verwijzen wij graag naar onze projecten.

Benieuwd naar onze nieuwste projecten? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons via verschillende social media. Wij zijn te volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube.

Meer weten 
over INTER?

Neem gerust contact op.

LinkedIn
Stefanie Janssen
Stefanie Janssen - Financial Manager
LinkedIn Meer informatie
Robbert  van Rooij
Robbert van Rooij - Managing Director
LinkedIn Meer informatie
Joop Noordman
Joop Noordman - Sales Director