Over ons

Al meer dan 50 jaar is INTER actief op de markt. Eerst als AV-distributeur en vervolgens doorgegroeid tot systemintegrator en IT/ procesconsultant.

Onze missie: Meer controle over complexe en kritische processen door onze kennis en ervaring van het optimaal inzetten van AV/IT systemen.

Geschiedenis Kernwaarden Voorwaarden

Onze oplossingen

Met onze oplossingen -een combinatie van software, hardware en systeemintegratie- richten wij ruimtes in. Denk aan een control room, sensorvoertuig of kritische overlegruimtes. De ruimtes die wij inrichten zijn betrouwbaar en stabiel, wat uiteraard noodzakelijk is in de kritische omgevingen waar INTER met name actief is. INTER staat voor kennis en ervaring van klant, klantprocessen en techniek. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste inrichting te adviseren die past bij de manier van werken van de gebruikers in die ruimte.

100% Continuïteit

INTER zorgt voor 100% continuïteit, dat wil zeggen, geen uitval van het primaire klantproces en een continue aansluiting op de werkprocessen waarborgen. Naast het leveren van oplossingen en het inrichten van ruimtes is INTER ook hét verlengstuk van de serviceorganisatie van de klant. INTER begeleidt relaties niet alleen intensief in het voortraject, tijdens projectrealisatie, maar ook na oplevering. We staan er voor om met de klant en partners mooie projecten op te leveren, projecten waar we trots op zijn. En dat doen we samen.

Onze kennis

De medewerkers van INTER staan bekend om hun specialistische kennis, creativiteit en behulpzaamheid om samen met onze relaties te werken aan, en te zorgen voor, de beste oplossingen. Oplossingen waarmee INTER de relaties helpt een volgende stap te zetten, door workflows te verbeteren en processen te optimaliseren. Onze gespecialiseerde projectteams zijn elk in nichemarkten actief. Hierdoor hebben zij veel specifieke marktkennis verworven om projecten van begin tot eind goed te begeleiden. Naast dat wij graag meedenken in oplossingen organiseren wij ook trainingen. Onze INTER Academy biedt trainingen aan onze eigen medewerkers, maar ook aan onze relaties. Wij delen graag onze kennis.


INTER's kwaliteitsnormen

INTER vindt efficiënt handelen en werken belangrijk. Niet alleen intern, maar ook bij de klant. We zijn niet voor niks gespecialiseerd in het verbeteren van procesgangen, ook wel workflows genoemd. Om intern bepaalde processen goed in te richten heeft INTER zich gericht op een aantal ISO-normeringen. INTER staat namelijk voor kwaliteit. Onze oplossingen zijn betrouwbaar, duurzaam en innovatief. Onze kwaliteit van werken borgen wij onder andere ook in ISO-normeringen. Zo zijn wij ISO 9001:2015ISO 14001:2015, ISO 27001:2017, VCA* (versie 2008/5.1) en SCL gecertificeerd. Waarom INTER dit zo belangrijk vindt? Lees alles over onze kwaliteitsnormen.

images

Referenties

Voor een greep uit onze opdrachtgevers verwijzen wij graag naar onze projecten.

Naast alle activiteiten binnen onze landgrenzen gaat INTER verder. Wij zijn onder andere actief in omliggende landen en hebben ambities het werkgebied nog verder uit te breiden.

Nieuws

Benieuwd naar onze nieuwste projecten? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons via verschillende social media. Wij zijn te volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube.

En heb je nog tijd over kijk dan even met ons mee:

Waar staat INTER voor?

Meer weten 
over INTER?

Neem gerust contact op.

LinkedIn Meer informatie
Robbert  van Rooij
Robbert van Rooij - Managing Director
LinkedIn
Stefanie Janssen
Stefanie Janssen - Financial Manager
LinkedIn Meer informatie
Joop Noordman
Joop Noordman - Director HR & Development