NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Consultancy

Uw informatie heeft onze focus

Voor het realiseren van uw doelstellingen dient uw organisatie te beschikken over de juiste informatie. De consultants van Inter Visual Systems worden vaak gevraagd om de informatiebehoefte in kaart te brengen. Op basis van de strategie en de werkprocessen wordt in kaart gebracht welke informatie voor wie, wanneer en waar beschikbaar moet zijn. Omdat de consultants van Inter Visual Systems werkzaam zijn binnen diverse branches, komen ze vaak met verrassende inzichten.

 

Nieuws

 • 04/06

  Inter Visual Systems ITIL gecertificeerd

  Al geruime tijd heeft Inter Visual Systems haar dienstverlening ingericht conform ITIL. De Information Technology Infrastructure Library (ITIL) is een gestructureerde aanpak voor het leveren van een gewenste kwaliteit van IT Services. Lees verder »

 • 26/06

  Nieuw Business Team Consultancy

  Business Team Consultancy is opgericht om organisaties te adviseren in hun informatiebehoefte. Dit team staat voor u klaar om u te helpen met het bepalen van de informatie die relevant is voor het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie. Lees verder »

 • 19/06

  Inter Visual Systems adviseert nu ook in uw informatiebehoefte

  Inter Visual Systems adviseert organisaties nu ook in hun informatiebehoefte. Met onze jarenlange ervaring in het beantwoorden van audiovisuele en ICT vraagstukken is dit een logische vervolgstap. Een goede AV-oplossing moet de informatiebehoefte immers maximaal ondersteunen. Lees verder »

Nieuwsarchief »