NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

De praktijk: Inrichting tv-studio en regieruimte

Tv-studio Hogeschool WindesheimHet seminar
Hoe bepaal je de inrichting van een complete nieuwbouw RTV-faciliteit? Inter Visual Systems richtte van top tot teen de tv-studio en regieruimte in op de School of Media. Charles Rossingh vertelt hoe een dergelijk aanbestedingstraject wordt aangepakt. En hoe het resulteert in een studio waar professionele producties worden gemaakt!

De sprekers
Charles Rossingh is begonnen als licht- en geluidstechnicus bij o.a. DutchView. Zijn up-to-date praktijkkennis kwam goed van pas in het onderwijs bij Hogeschool Windesheim. Hier houdt hij zich bezig met RTV techniek bij de opleiding Journalistiek. Hier heeft hij het aanbestedingstraject begeleid voor de inrichting van de uitgebreide RTV faciliteiten die de opleiding haar studenten biedt.

Regieruimte Hogeschool WindesheimBart Oude Bruinink is audio en radio-technicus op de School of Media bij Hogeschool Windesheim. Hier is hij met name verantwoordelijk voor de technische ondersteuning bij radioproducties die worden uitgevoerd in de professionele studiofaciliteiten.

Wanneer?
Vrijdag 10 februari          11.00-11.45 uur

 

Terug naar Seminarprogramma