NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Synergie tussen ROC Midden-Nederland en nieuwe lokale omroep EVA

Het seminar
Wat zijn de specifieke wensen van lokale omroepen en webtv? En hoe zorgt een opleiding voor een optimale synergie met de praktijk? De opleiding Audiovisual Design aan het Creative College van ROC Midden-Nederland is hierop aangepast. De opleiding is nauw betrokken bij de opzet van de nieuwe lokale omroep EVA in Amersfoort. Hierbij staan efficiënte werkprocessen, nieuwe uitspeelmogelijkheden en het woord ‘camjo’ centraal!

De sprekers
Adri Dortland is docent Audiovisual Design aan het Creative College Amersfoort van ROC Midden Nederland. Hij heeft 25 jaar ervaring in de Audiovisuele industrie (NOB en United Broadcast Facilities). Bij ROC Midden Nederland is zijn aandachtsgebied de technisch-inhoudelijke kant van het televisie productieproces, en de samenhang met andere media.

Martijn Hisschemoller heeft 30 jaar ervaring in de audiovisuele sector (NOB, Dutchview, etc.). Hij is eveneens docent Audiovisual design aan het Creative College van ROC Midden Nederland. Zijn verworven kennis en ervaring zet hij met name in voor het onderwijzen van studenten in de operationele en inhoudelijke kant van het televisieproductieproces.

Wanneer?
Vrijdag 10 februari          10.00-10.45 uur
Zaterdag 11 februari      13.30-14.15 uur

 

Terug naar Seminarprogramma