NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Systems

Ons business team Control Room Systems bestaat uit experts op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening en de integratie van apparatuur. Wij zijn al jaren succesvol in de marktsegmenten: Traffic, Security & Surveillance, Industry, Natural Resources & Energy, Finance en Telecom. Onze control rooms zijn gemaakt om processen, netwerken, gebouwen, etc. te monitoren. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

 • 16/11

  Uw control room als Experience Center

  Vandaag de dag vinden organisaties het belangrijk om aantrekkingskracht te creëren naar de buitenwereld. Een onderscheidende control room kan een middel zijn om aantrekkingskracht te creëren voor organisaties. Binnen de control room markt is er een trend gaande om de traditionele control room te transformeren naar een Experience Center. Lees verder »

 • 30/10

  Introductie revolutionaire bezel-less LCD video wall

  Inter Visual Systems presenteert een compleet nieuwe revolutionaire bezel-less LCD video wall, Barco UniSee. Uniek is het innovatieve easy servicing montagesysteem, uitgevoerd met NoGap technologie, dat werkt op zwaartekracht voor het snel en eenvoudig uitlichten en automatisch terugplaatsen van displays uit de video wall. Lees verder »

 • 10/10

  Inter Visual Systems zal 22 en 23 november deelnemen aan Verkeer Mobiliteit en Parkeren

  Op 22 en 23 november is Inter Visual Systems wederom vertegenwoordigd op Verkeer Mobiliteit en Parkeren, hét Nederlandse evenement voor verkeer, mobiliteit en parkeren. De vakbeurs staat twee dagen helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen, uitsluitende gericht op de Nederlandse markt. Lees verder »

Nieuwsarchief »

Referenties

 • Q-Park

  Inter Visual Systems heeft bij Q-Park een control room geïnstalleerd met ergonomisch verantwoorde werkplekken. Lees in deze referentie alles over dit project. Lees verder »

 • Trigion Beveiliging

  Trigion is een van de grootste beveiligingsorganisaties van Nederland. Inter Visual Systems heeft alle grootbeeldvisualisatie verzorgd voor hun high-end alarmcentrale. Lees verder »

 • Havenbedrijf Rotterdam

  Havenbedrijf Rotterdam houdt 24/7 het havengebied onder toezicht. Inter Visual Systems heeft in deze control room de grootbeeldvisualisatie van een upgrade voorzien. Lees verder »

Complete referentiearchief »