NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Systems

Ons business team Control Room Systems bestaat uit experts op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening en de integratie van apparatuur. Wij zijn al jaren succesvol in de marktsegmenten: Traffic, Surveillance, Process Control & Utilities, Telecom & Datanetworking en Finance. Onze control rooms zijn gemaakt om processen, netwerken, gebouwen, etc. te monitoren. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

 • 18/07

  Even voorstellen: Mark de Greef nieuwe Account Manager Natural Resources & Energy

  Vanaf 1 juli is business team Control Room Systems versterkt met een nieuwe accountmanager. Graag laten wij u kennismaken met Mark de Greef, specialist en aanspreekpunt voor de Natural Resources & Energy markt. Lees verder »

 • 06/07

  LED-videowalls in control rooms

  LED-videowalls hebben zich reeds bewezen als zeer effectief middel om te communiceren, in zowel de entertainment als publieke informatievoorziening. Tot voor kort waren LED-videowall toepassingen nog ongeschikt in 24/7 kritische omgevingen. Dit kwam mede door de grote pixel pitch en de hoge brightness. De technologische ontwikkelingen op het gebied van LED-videowalls gaan echter razendsnel. Lees verder »

 • 22/06

  Intuïtieve bediening in uw control room

  Het bedienen van verschillende systemen vanuit de control room draagt sterk bij aan de toenemende complexiteit van de werkzaamheden die operators uitvoeren. Om deze processen te vereenvoudigen is het een vereiste dat communicatie- en bediening op een gebruikersvriendelijke en vlotte wijze afgehandeld worden. Lees verder »

Nieuwsarchief »

Referenties

 • Chemelot

  Inter Visual Systems heeft de centrale meldkamer van het chemische industriecomplex Chemelot voorzien van een videowall. Bekijk hier de foto's. Lees verder »

 • Gemeente Den Haag

  De meldkamer die het stadhuis van de Gemeente Den Haag aan het Spui beveiligd is door Inter Visual Systems voorzien van een audiovisueel systeem. Lees verder »

 • Havenbedrijf Rotterdam

  Havenbedrijf Rotterdam houdt 24/7 het havengebied onder toezicht. Inter Visual Systems heeft in deze control room de grootbeeldvisualisatie van een upgrade voorzien. Lees verder »

Complete referentiearchief »