NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Systems

Ons business team Control Room Systems bestaat uit experts op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening en de integratie van apparatuur. Wij zijn al jaren succesvol in de marktsegmenten: Traffic, Security & Surveillance, Industry, Natural Resources & Energy, Finance en Telecom. Onze control rooms zijn gemaakt om processen, netwerken, gebouwen, etc. te monitoren. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

Nieuwsarchief »

Referenties

  • Twence Afval en Energie

    Twence houdt vanuit de regelkamer, door Inter Visual Systems voorzien van grootbeeldvisualisatie, continu toezicht op de afvalverbranding. Bekijk hier dit project. Lees verder »

  • Nieuwe CCR Noordgastransport ingericht met OpSpace

    In opdracht van Noordgastransport heeft Inter Visual Systems de werkplek in de nieuwe CCR ingericht met Barco OpSpace. De volledige systeemintegratie en installatie is gedaan door Inter Visual Systems, alsmede het beheer op de installatie. Lees verder »

  • Rijkswaterstaat VC-ZWN

    Inter Visual Systems heeft de werkplekbediening en visualisatie verzorgd in de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat voor de regio Zuidwest Nederland te Rhoon. Lees verder »

Complete referentiearchief »