NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Control Room Systems

Ons business team Control Room Systems bestaat uit experts op het gebied van grootbeeldvisualisatie, signaalroutering, werkplekbediening en de integratie van apparatuur. Wij zijn al jaren succesvol in de marktsegmenten: Traffic, Security & Surveillance, Industry, Natural Resources & Energy, Finance en Telecom. Onze control rooms zijn gemaakt om processen, netwerken, gebouwen, etc. te monitoren. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

 • 07/09

  Inter Visual Systems vertegenwoordigd op de Amsterdam Security Expo

  Van 31 oktober t/m 2 november is Inter Visual Systems samen met Creon vertegenwoordigd op de Amsterdam Security Expo, de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Tijdens de expo komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen. Lees verder »

 • 30/08

  Bezoek Inter Visual Systems tijdens de European Utility Week

  In samenwerking met Barco zal Inter Visual Systems van 3 t/m 5 oktober deelnemen aan de European Utility Week. Deze beurs brengt ruim 12.000 Europese bezoekers samen. Als bezoeker kunt u terecht in één van de vijf hallen, waar innovaties en nieuwe technologieën het utiliteitslandschap transformeren en waar u marktleiders en professionals kunt ontmoeten die nieuwe oplossingen presenteren. Lees verder »

 • 22/08

  Inter Visual Systems exposant tijdens Screen Markets – Amsterdam 2017

  Samen met Creon zal Inter Visual Systems op 10 oktober 2017 deelnemen aan de 25e editie van het Screen Markets Event in Amsterdam. Dit event verbind financiële dienstverleners aan gebruikers en vendoren uit verschillende Europese landen. Lees verder »

Nieuwsarchief »

Referenties

 • Nieuwe videowall Penitentiaire Inrichting Lelystad

  In opdracht van Penitentiaire Inrichting Lelystad (PI Lelystad) heeft Inter Visual Systems de centrale meldkamer voorzien van een nieuwe videowall. Vanuit de centrale meldkamer wordt het hoofdgebouw bewaakt. PI Lelystad biedt plaats aan circa 580 gedetineerden. Lees verder »

 • Upgrade bedrijfsvoeringscentrum Stedin

  Inter Visual Systems heeft in opdracht van Stedin het bedrijfsvoeringscentrum voorzien van een Barco TransForm N systeem, de Web Streaming Gateway en een videowall LED upgrade van Barco. Lees verder »

 • Havenbedrijf Rotterdam

  Havenbedrijf Rotterdam houdt 24/7 het havengebied onder toezicht. Inter Visual Systems heeft in deze control room de grootbeeldvisualisatie van een upgrade voorzien. Lees verder »

Complete referentiearchief »